Neler Yeni

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Lgs’den 400 puan aldım ve açığa geçmek istiyordum ama okulların açılmasına 3 gün kala açığa geçiş kaldırıldı… ve ailem beni şuan puansız,hiç istemediğim, ortam olarak rezil bir okula gönderdi. Sürekli itiraz edip ağlamama rağmen dinlemiyorlar, şuan bende depresyona girdim hiçbir şeyden keyif ve zevk alamıyorum. Sürekli kendi kendime ağlıyorum. Aklımdan arada in*ihar bile geçiyor ne yapacağım?
Dostum aynı durumu birebir yaşadım. İstemediğim okula yazdırdılar senin gibi psikolojim bozuldu notlar aşırı düşüktü neredeyse sınıfta kaliyordum. Son sene açığa geçip notları biraz yükselttim ama hala pişmanım düşük not aldığım için üniversite sınavına hazırlanıyorum ve obp baya düşük. O yüzden sana şiddetle tavsiyem bu dönem elinden geldiğince notları yüksek tut psikolojinin bozulmasına el verme eğer bunu şimdi yapmazsan ileride daha çok sıkıntı cekersin

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Sevdiğim bir 8.sınıf hocama mesaj yoluyla durumu anlatıp telefondan aramasını istemiştim telefonda konuştular ve babam ikna olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyorum ya; 4 yıl boş boş durmayacağım, sabah 9’da uyanıp günlük 3 saatlik ders çalışma programıma uyacağım , kalan bol bol zamanımdada YouTube kanalıma içerik üreteceğim

Ayrıca 9.sınıfta 3 saat bu 11-12’de muhtemeln 4-5 saate çıkarırdım
Bunu başta tavsiye etmek istemiyordumda madem durum bu kadar ciddili sende onlara benziyeceksin ki ailen okula gelip ne olduğunu görsün biraz sorunlar yaşarsın ama son çaren bu gibi duruyor

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Bunu başta tavsiye etmek istemiyordumda madem durum bu kadar ciddili sende onlara benziyeceksin ki ailen okula gelip ne olduğunu görsün biraz sorunlar yaşarsın ama son çaren bu gibi duruyor
Zaten yol oraya doğru gidiyor o kadar saldım ki kendimi

Dostum aynı durumu birebir yaşadım. İstemediğim okula yazdırdılar senin gibi psikolojim bozuldu notlar aşırı düşüktü neredeyse sınıfta kaliyordum. Son sene açığa geçip notları biraz yükselttim ama hala pişmanım düşük not aldığım için üniversite sınavına hazırlanıyorum ve obp baya düşük. O yüzden sana şiddetle tavsiyem bu dönem elinden geldiğince notları yüksek tut psikolojinin bozulmasına el verme eğer bunu şimdi yapmazsan ileride daha çok sıkıntı cekersin
Hocam elimde değil, Psikolojim hiç iyi değil yüksek not almaya zorlayacaktım kendimi ama o enerjimide söküp aldılar saldım gitti

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Zaten yol oraya doğru gidiyor o kadar saldım ki kendimi

Hocam elimde değil, Psikolojim hiç iyi değil yüksek not almaya zorlayacaktım kendimi ama o enerjimide söküp aldılar saldım gitti
Haci bak sana bu konuda çok tavsiye verirdim ama yarın bir yolculuk var uyumam lazım istersen bana bir ara instagramdan yaz destek olurum 0.0kadir0.0

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sevdiğim bir 8.sınıf hocama mesaj yoluyla durumu anlatıp telefondan aramasını istemiştim telefonda konuştular ve babam ikna olmadı

Diyorum ya; 4 yıl boş boş durmayacağım, sabah 9’da uyanıp günlük 3 saatlik ders çalışma programıma uyacağım , kalan bol bol zamanımdada YouTube kanalıma içerik üreteceğim

Ayrıca 9.sınıfta 3 saat bu 11-12’de muhtemeln 4-5 saate çıkarırdım
Anladım dostum umarım ailenin aklı başına gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,097
Üyeler
163,261
Son üye
Packstake