Neler Yeni

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

Livaković

80+ Silver
çok kapanık birisin tahminimce kendi kafamda takılayım kimseye ihtiyacım yok kafasındasın bence bu tripten çık her şey okumak deyi biraz sosyalleş lütfen yanlış anlama beni.
O elemanlarla sosyalleşmektense asosyallik daha iyidir yanlış yönlendirme yapmayın ailesi doğurup diploma alsın diye gönderilen tipler sosyalleş dediğin o insanlar

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
çok kapanık birisin tahminimce kendi kafamda takılayım kimseye ihtiyacım yok kafasındasın bence bu tripten çık her şey okumak deyi biraz sosyalleş lütfen yanlış anlama beni.
Ortaokulda çokta asosyal değildim... 5-6 kişilik arkadaş grubumla eğleniyordum ama şuan hiç biri yok ve buradaki insanlar takılabileceğim insanlar değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka yat hadi saat 8 de ders var
Hocam hep uykusuz gidiyorum... Kolaysa şu durumda siz uyuyun.
Ben şuan uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, hiçbir şeyden zevk dahi alamıyorum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,449
İsim
uwu
Ortaokulda çokta asosyal değildim... 5-6 kişilik arkadaş grubumla eğleniyordum ama şuan hiç biri yok ve buradaki insanlar takılabileceğim insanlar değil

Hocam hep uykusuz gidiyorum... Kolaysa şu durumda siz uyuyun.
Ben şuan uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum, hiçbir şeyden zevk dahi alamıyorum
Hocam bnde uykusuz gidiyorum genelde ama durumunuz kötü ama bir kişide olsa orda çalışan biri çıkar

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Hocam bnde uykusuz gidiyorum genelde ama durumunuz kötü ama bir kişide olsa orda çalışan biri çıkar
Hocam bende öyle umuyordum gitmeden önce kendimi illaha vardır diye avutuyordum ama gittim gördüm yokmuş çalışanların hepsi gitti kendimi çok yalnız hissediyorum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
O elemanlarla sosyalleşmektense asosyallik daha iyidir yanlış yönlendirme yapmayın ailesi doğurup diploma alsın diye gönderilen tipler sosyalleş dediğin o insanlar
sigara içiyorlar diye yada dersi kaynatıyorlar diye bu insanlar kötü kişiliğe sahip mi oluyorlar acaba ? lise dediğin yerde en mutlu zamanını geçirmek için birşeyler yapması gerek ama sınıfı gerçekten az ve arkadaşı uzaktan gözlemler sonucunda çok zorluk çekeceği ortada intihar gereksiz böyle şeyi kafasından çıkarsın öncelikle ben asker cocuğuyum. babam 33 senedir görevde her 3 senede bi tayin çıkar nasıl arkadaş edineceğim heyecanı yapmaya gerek yok bi yerden bir şekilde oluyor.

Livaković

80+ Silver
12.sınıfım en kötü liselerden birine gidiyorum son senem dişimi sıkıyorum herkesin psikolojisi bu serserileri kaldiramaz ben ders çalışmazdım yatarak geçirdim o yüzden beni rahatsız ettikleri bir durum yoktu lisem böyle geçti böylede geçiyor ama bu serseriler ders calisan öğrencileri pek sevmezler kendilerine benzetmeyi denerler yani arkadasin isi gercekten zor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Hocam bende öyle umuyordum gitmeden önce kendimi illaha vardır diye avutuyordum ama gittim gördüm yokmuş çalışanların hepsi gitti kendimi çok yalnız hissediyorum
kendini yalnız hissettiğinde bir konu üzerine konu açıp sohbet edebilirsin ama bir süre sonra buda yararı olmayabilir hiç mi düzgün kız olsun yada erkek olsun denk birisi yokmu.

Livaković

80+ Silver
sigara içiyorlar diye yada dersi kaynatıyorlar diye bu insanlar kötü kişiliğe sahip mi oluyorlar acaba ? lise dediğin yerde en mutlu zamanını geçirmek için birşeyler yapması gerek ama sınıfı gerçekten az ve arkadaşı uzaktan gözlemler sonucunda çok zorluk çekeceği ortada intihar gereksiz böyle şeyi kafasından çıkarsın öncelikle ben asker cocuğuyum. babam 33 senedir görevde her 3 senede bi tayin çıkar nasıl arkadaş edineceğim heyecanı yapmaya gerek yok bi yerden bir şekilde oluyor.
lisede sigara başlayan adamın ben daha saygılısını görmedim sigara içen içkide içer liseliler için konuşuyorum

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Hocam birbirleriyle döndürdükleri muhabbetteki küfürleri,saçma sapan lafları duysanız keşke

Livaković

80+ Silver
O eğleniyor dedikleri eğlence eğlence olsa ben neredeyse 4 senelik olacak lise tecrübemi anlatıyorum bir ders kaynatmak vardır birse serserilerin ders kaynatması vardır bu ince çizgidir konu sahibi bu kadar kaygılandıysa bu sınıfındaki talebelerin hiçbir vasfi olmayan serseri oldukları anlamına gelir

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Hocam birbirleriyle döndürdükleri muhabbetteki küfürleri,saçma sapan lafları duysanız keşke
o yollardan bende geçtim kardeşim burası lise fen lisesi gibi herkes hocaya yalakalık yapmak için en öne oturmak istemez. herkes kendi kafasında takılır ama kendine bir yol bulmanı isterim başka okul yoksa senin için kötü düşüncelere kapılıyorum.

O eğleniyor dedikleri eğlence eğlence olsa ben neredeyse 4 senelik olacak lise tecrübemi anlatıyorum bir ders kaynatmak vardır birse serserilerin ders kaynatması vardır bu ince çizgidir konu sahibi bu kadar kaygılandıysa bu sınıfındaki talebelerin hiçbir vasfi olmayan serseri oldukları anlamına gelir
arkadaş kendi eski konuştuğu arkadaşları olmadığı için biraz kaygılı ve yanlış anlamasın oda biraz biliyor asosyallik var bu büyük bir sorun özgüvensizlik çok berbat bi durum yaşla alakasıda yok bu arada.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
o yollardan bende geçtim kardeşim burası lise fen lisesi gibi herkes hocaya yalakalık yapmak için en öne oturmak istemez. herkes kendi kafasında takılır ama kendine bir yol bulmanı isterim başka okul yoksa senin için kötü düşüncelere kapılıyorum.
Hocam sizide anlıyorum ama tek derdim sigara içmeleri değil onu anlatmak istiyorum. Bende bakayım yarın halk eğitim ve rehberlikle konuşup yol arayacağım

Top Bottom