Neler Yeni

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

TahinPekmez

80+ Silver
Lgs’den 400 puan aldım ve açığa geçmek istiyordum ama okulların açılmasına 3 gün kala açığa geçiş kaldırıldı… ve ailem beni şuan puansız,hiç istemediğim, ortam olarak rezil bir okula gönderdi. Sürekli itiraz edip ağlamama rağmen dinlemiyorlar, şuan bende depresyona girdim hiçbir şeyden keyif ve zevk alamıyorum. Sürekli kendi kendime ağlıyorum. Aklımdan arada in*ihar bile geçiyor ne yapacağım?
intihar mı. yarın geçim derdi bindi mi ne yapacan toplu katliam mı. Herşeyde vardır bir hayır. Ailen seni göz önünde istemiş. okuluna git, ağlayıp durma güçlü ol bakalım.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Hocam benzer durumu yaşıyoruz ama bura dediginize göre daha iyi mecbur açığa geçmek için özel durumlar gerekiyor ekstra olarak evlenerek geçirebiliyor diye biliyorum ne kadar doğru bilmem ama
Yeni meb bakanı artık açık liseye geçirmek için bu yaşta evlenmemizi istiyorsa… bir şey demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

intihar mı. yarın geçim derdi bindi mi ne yapacan toplu katliam mı. Herşeyde vardır bir hayır. Ailen seni göz önünde istemiş. okuluna git, ağlayıp durma güçlü ol bakalım.
Yarın geçim derdi olmasın diye gitmek istemiyorum zaten, bu okulda çalışamıyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,449
İsim
uwu
Yeni meb bakanı artık açık liseye geçirmek için bu yaşta evlenmemizi istiyorsa… bir şey demiyorum

Yarın geçim derdi olmasın diye gitmek istemiyorum zaten, bu okulda çalışamıyorum.
Hocam nerde lisenin ismi ne ve kaç obp ile gittiniz

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,845
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Teneffüs aralarında sigara içmeleri çok kötüymüş umarım Türkiye üzerinde ki liselerde teneffüste sigara içmeyen lise bulursun.
Adam gibi icebilecek bi yer ayarlasalar kacak gocek kazan dairesi konfrenas salonu tuvalet ve soyunma odalarinda icmek zorunda kalmayiz sigara icenlerede uyusuturucu iciyormus gibi muamelede bulunmayin hocam gayet normal bi durum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,449
İsim
uwu
Hocam lisenin ismini vermem hiç doğru olmaz ama bu lise 35 obp istiyor benim obp’m 96’idi… başarılı bir öğrenciydim ben
Hocam siz hayatta en kotu şeyi yapmışsınız bnde kendimi kotuluyorsum 72opb li liseye 95 le gittigim için geçmiş olsun ama en kısa sürede nakil iste

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Adam gibi icebilecek bi yer ayarlasalar kacak gocek kazan dairesi konfrenas salonu tuvalet ve soyunma odalarinda icmek zorunda kalmayiz sigara icenlerede uyusuturucu iciyormus gibi muamelede bulunmayin hocam gayet normal bi durum
Hocam yaşım küçük ve bana sigara güzel gelmiyor içenleride sevmiyorum iyi tipler olmuyorlar genelde içenler

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
18 Yaş altına satışı yasak olan bir şeyi lise de içmene izin vermelerini bekliyorsun yani...

Hocam yaşım küçük ve bana sigara güzel gelmiyor içenleride sevmiyorum iyi tipler olmuyorlar genelde içenler
Genel olarak lise de sigara ortam için içilmeye başlanır ondan sonra da bırakılamaz. Bir çok arkadaşım öyle başladı ve bırakmadı içmeyi 1-2 diye başlayıp paket olarak içiyorlar şimdi. Siz siz olun sigaradan uzak durun..

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Hocam siz hayatta en kotu şeyi yapmışsınız bnde kendimi kotuluyorsum 72opb li liseye 95 le gittigim için geçmiş olsun ama en kısa sürede nakil iste
Hocam bunu yazarken bile ağlıyorum ama yapmıyorlar nakil yapmıyorlar… çıldıracağım abilerim çok iyi liselerde (fen liselerinde) okudular ve benim o kötü liseye gitmem içinde anne/babamı teşvik ediyorlar. Kendimi parçalayacağım yok hiç bir şey yapamıyorum zaten bu gidişle okula giderken araba falan çarpacak bana kafam çok dolu gidiyorum hiç bir şeye dikkat edemiyorum

123kral14

80+ Silver
iyi bir bilgisayarın varsa sanal ortam yap cs lol takıl emin ol her şey yoluna giriyor aynı senin gibiydim
Alıntıyı görüntüle
bunlarla şehrin en kötü lisesine gittim çok şey yaşadım fakat her şey gerçekten yoluna giriyor sen ne yaparsan yap o yüzden seni anlıyorum ama abarttığını da biliyorum dediğim gibi oyun bağımlısı ol 2 seneye spora yazılırsın yks zaten ayrı bir olay ayarlarsın orayı

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
Hocam bunu yazarken bile ağlıyorum ama yapmıyorlar nakil yapmıyorlar… çıldıracağım abilerim çok iyi liselerde (fen liselerinde) okudular ve benim o kötü liseye gitmem içinde anne/babamı teşvik ediyorlar. Kendimi parçalayacağım yok hiç bir şey yapamıyorum zaten bu gidişle okula giderken araba falan çarpacak bana kafam çok dolu gidiyorum hiç bir şeye dikkat edemiyorum
Okulun rehberliği falan yokmu oraya danış gizli bir şekilde nakil aldırmaya dene azar iştirsin en kötü dayak yersin ama kurtulursun en azından.96obp ile 35obp lik okula gitmek nedir ya manyakmısınız başta bir müdahale yapsaydın keşke böyle durumlara gelmezdin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,845
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
18 Yaş altına satışı yasak olan bir şeyi lise de içmene izin vermelerini bekliyorsun yani….
Evet kacak gocek tuvalette vs kapali alanlarda icmemiz daha mi dogru veliler gelsin okula dilekce versin velisi gelen ogrencide belirlenenen alanda istedigi gibi icsin ayrica 18 yas altina satis yasagi kaldirildi sanirim 2 yildir gormuyorum hicbiryerde yas sormuyor (marketler dahil)

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Okulun rehberliği falan yokmu oraya danış gizli bir şekilde nakil aldırmaya dene azar iştirsin en kötü dayak yersin ama kurtulursun en azından.96obp ile 35obp lik okula gitmek nedir ya manyakmısınız başta bir müdahale yapsaydın keşke böyle durumlara gelmezdin
Müdahele etmeyi denemedim mi sanıyorsun hocam…

Top Bottom