Neler Yeni

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Öncekinde yazdığım gibi ailem yurt meselesinden dolayı asla nakil aldırmamı istemiyor. Yaşadığım yer bir ilçe ve burada sadece o istemediğim lise var
dostum lisede 2 yıl yurtta kaldım yurt ortamınında pek farkı yok yurt ortamında şamataya kapılıp ders bile çalışamazsın

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Ben senin yerinde olsam kendimi yerden yere vururdum yinede gitmezdim o okula
Babam tansiyon hastası çabuk sinirleniyor. Gitmiyorum dediğimde çok kızıyor çaresiz kalıyor zorla gidiyorum

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
Müdahele etmeyi denemedim mi sanıyorsun hocam…
Sen gizli gizli bir şekilde rahber hocasına danış nakil zamanı nakil aldırmaya dene olmassa yapacak bişey yok 4 sene devam ediceksin önemli olan sıkı çalışman ve pes etmemen

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Arkadaşlar öneriler için çok teşekkür ederim, yarın halk eğitime gidip durumumu anlatıp açığa geçme durumunun olup olmadığını sorduktan sonra okulda rehberliklede görüşeceğim

Livaković

80+ Silver
Lgs’den 400 puan aldım ve açığa geçmek istiyordum ama okulların açılmasına 3 gün kala açığa geçiş kaldırıldı… ve ailem beni şuan puansız,hiç istemediğim, ortam olarak rezil bir okula gönderdi. Sürekli itiraz edip ağlamama rağmen dinlemiyorlar, şuan bende depresyona girdim hiçbir şeyden keyif ve zevk alamıyorum. Sürekli kendi kendime ağlıyorum. Aklımdan arada in*ihar bile geçiyor ne yapacağım?
Ulan liseden 250 aldığımda banane diyip kağıdı yırtmıştım belki ben tembel öğrenciyim meslek kadar kötü bir liseye gittim ama hiç bu kadar ağladığımı bilmem ben 400 alsam havalara uçardım allah başka dert vermesin hocam çok güldüm 🤣

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Ulan liseden 250 aldığımda banane diyip kağıdı yırtmıştım belki ben tembel öğrenciyim meslek kadar kötü bir liseye gittim ama hiç bu kadar ağladığımı bilmem ben 400 alsam havalara uçardım allah başka dert vermesin hocam çok güldüm 🤣
250 alsaydımda bir şey değişmezdi… Puansız lise istediği obp 35 puanım,emeğim hepsi çöp oldu diyorum. Çok kötü liseye zorla götürülüyorum diyorum…

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Bilader otur oturduğun yerde hayatta her zaman her istediğimiz olmaz hatta çoğunlukla olmaz, isteklere göre değil şartlara göre hareket edilmeli.
Duygusal olarak iyi değilim… depresyondayım ve ben bu şartlara göre hareket etmek istemiyorum

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,325
İsim
Hakan
Duygusal olarak iyi değilim… depresyondayım ve ben bu şartlara göre hareket etmek istemiyorum
Yapacak bir şey yok bende meraklı değilim şartlara göre hareket etmeye, ama elimden gelecek bir şey de yok.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Zorbalık dışlanma felan görmüyorsan bence biraz abartıyorsun.
Ortaokulda zorbalık gördüğüm insanlarla aynı okuldayım ileride başıma tekrar bela olacakları kesin gibi...

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Hocam gözünü seveyim bu nasıl cevap? onlar gibi olmak istemiyorum
çok kapanık birisin tahminimce kendi kafamda takılayım kimseye ihtiyacım yok kafasındasın bence bu tripten çık her şey okumak deyi biraz sosyalleş lütfen yanlış anlama beni.

Top Bottom