Neler Yeni

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
kendinde o gücü bulmaktan başka şansın yok. bi sorgula. kendini bıraksan ne olucak? kötü de olsa bi okulda okumaktan daha mı iyi olucak?
Hocam kendimi hep öyle yapmaya o gücü bulmaya zorluyorum.. başardığımı sandıktan sonra ertesi gün okula gidince bütün o inancım tekrar yerle bir oluyor zaten

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eagle
Ailem, benden bi bok olmayacağını, pısırık olduğumu, elimden hiçbir iş gelmeyeceğini düşünüyor… Çalışmama izin vereceklerinide sanmıyorum
Hocam bende babamla gidiyorum babam usta benimde el beceriğim çok iyi değil ama yavaş yavaş öğreniyoruz siz kendi şehrinizde kafası sakın hemen sinirlenmeye sabırlı bir şekilde mesleğini öğretecek adam lazım ve şunuda ekliyim bu işlerde çekirdekden gelmek çok önemli neden deneyim var mesela ben kendimi yaktım yüzüm boynum kolum ama yarın cildiyeye gidiyoruz iz kalmaması için ama ne ben bunu deneyim etmiş oldum bir daha yaptığım şeyi yapmam

Helenov

80+
Ne dertler var zırzırzır... Dert yarışması mı bu? İnsanların dertlerini küçümsememeyi öğrenin artık.

Açıkçası pek yapacak bir şeyin yok. AÖL'e geçmenin zorlaştırılması bir saçmalık zaten, neden geçildiğini sorgulamak varken. Belki bir ihtimal sonradan nakil aldırabilirsin. Sen okula öğrenmek için gitmeye, hocalarla aranı iyi tutmaya falan bak. Çok iyi anlıyorum seni ama yapacak bir şey yok maalesef.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Ailem, benden bi bok olmayacağını, pısırık olduğumu, elimden hiçbir iş gelmeyeceğini düşünüyor… Çalışmama izin vereceklerinide sanmıyorum
Niye öyle düşünüyorlar?

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Niye öyle düşünüyorlar?
Çünkü; hiçbir zaman babamın istediği gibi bir insan olamadım… O benden güçlü,asla ağlamayan,sorunlarını şıp diye çözen biri olmamı istedi ama ben zeki biri olmayı tercih ettim okulumda hep parmakla gösterildim ama o bana hiç bi zaman aferim demedi… Aile sorunlarım bol bol var anlayacağınız

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Hocam kendimi hep öyle yapmaya o gücü bulmaya zorluyorum.. başardığımı sandıktan sonra ertesi gün okula gidince bütün o inancım tekrar yerle bir oluyor zaten
Bende aynı durumu yaşadım bende şehir değiştirip kötü bir okula gittim çünkü etraftaki okullarda kontejan yoktu ve bir meslek lisesine yerleştim ben 1 ay süper idare edip açığa alma kararı aldım çünkü meslek lisesiydi sana verebileceğim tek tavsiye umutsuzluğa kapılmaman ve bir süre ortamı iyice tanıyıp okulda ona göre bir kişilik oluşturman başka sınıflardan arkadaşlar edinmektende çekinme emin ol senin gibi öğrencilerde o okulda vardır kafana takılan sorular vs olursa forumun özelinden bana yazabilirsin

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Bende aynı durumu yaşadım bende şehir değiştirip kötü bir okula gittim çünkü etraftaki okullarda kontejan yoktu ve bir meslek lisesine yerleştim ben 1 ay süper idare edip açığa alma kararı aldım çünkü meslek lisesiydi sana verebileceğim tek tavsiye umutsuzluğa kapılmaman ve bir süre ortamı iyice tanıyıp okulda ona göre bir kişilik oluşturman başka sınıflardan arkadaşlar edinmektende çekinme emin ol senin gibi öğrencilerde o okulda vardır kafana takılan sorular vs olursa forumun özelinden bana yazabilirsin
Hocam arkadaş edinebileceğim kimse yok okul kötü olduğu için öğrencilerin çoğu okulu bırakmış ve sınıflar bomboş bizim sınıf en dolu olan ve 13 kişi var gerisi 3-4 kişilik sınıflar arkadaş bulabileceğim bi alan yok

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Peki hocalar vs nasıl bide ortaokulda ki arkadaşların nerede okuyor şuan

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Peki hocalar vs nasıl bide ortaokulda ki arkadaşların nerede okuyor şuan
Ortaokuldaki bütün arkaşlarım puanın yettiği liselere dağılmış durumda (sırf bu liseye gelmemek için) hocalar iyi ama hocalarda biraz salmış durumda çünkü sınıftakiler dersi kaynatma eğiliminde olduğunda onlarda çoğu zaman zaten bunlardan bi b*k olmaz diyip kaynatıveriyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

annen baban paşa paşa paranı verip özele yollayacak o zaman
özel okula verebilecek maddi gücümüzde yok, ailemde o parayı verecek bana güvende yok...

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Ortaokuldaki bütün arkaşlarım puanın yettiği liselere dağılmış durumda (sırf bu liseye gelmemek için) hocalar iyi ama hocalarda biraz salmış durumda çünkü sınıftakiler dersi kaynatma eğiliminde olduğunda onlarda çoğu zaman zaten bunlardan bi b*k olmaz diyip kaynatıveriyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:

özel okula verebilecek maddi gücümüzde yok, ailemde o parayı verecek bana güvende yok...
400 puan yapmışsın neden açık gitmek istedin ki?

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
400 puan yapmışsın neden açık gitmek istedin ki?
Ailemin yurda gitmeme izin vermediğini o zamanlar bildiğim ve zaten bir YouTube kanalım var ve evdeyken her gün 3 saat çalışıp orayada kalan zamanda içerik üretmek ve büyümek istiyordum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,449
İsim
uwu
Lgs’den 400 puan aldım ve açığa geçmek istiyordum ama okulların açılmasına 3 gün kala açığa geçiş kaldırıldı… ve ailem beni şuan puansız,hiç istemediğim, ortam olarak rezil bir okula gönderdi. Sürekli itiraz edip ağlamama rağmen dinlemiyorlar, şuan bende depresyona girdim hiçbir şeyden keyif ve zevk alamıyorum. Sürekli kendi kendime ağlıyorum. Aklımdan arada in*ihar bile geçiyor ne yapacağım?
Hocam benzer durumu yaşıyoruz ama bura dediginize göre daha iyi mecbur açığa geçmek için özel durumlar gerekiyor ekstra olarak evlenerek geçirebiliyor diye biliyorum ne kadar doğru bilmem ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,099
Üyeler
163,263
Son üye
berksanterksan
Top Bottom