Neler Yeni

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

Livaković

80+ Silver
o yollardan bende geçtim kardeşim burası lise fen lisesi gibi herkes hocaya yalakalık yapmak için en öne oturmak istemez. herkes kendi kafasında takılır ama kendine bir yol bulmanı isterim başka okul yoksa senin için kötü düşüncelere kapılıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaş kendi eski konuştuğu arkadaşları olmadığı için biraz kaygılı ve yanlış anlamasın oda biraz biliyor asosyallik var bu büyük bir sorun özgüvensizlik çok berbat bi durum yaşla alakasıda yok bu arada.
Adam asosyal değil dengi çevresi yok ortamında olay bu lisede benimde dostum yok ama ben asosyal değilim dengim yok.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169

Livaković

80+ Silver
Evet kendime yakın kimse yok bunu anlatmak istiyorum
Hocam seni korkutmak istemem ama o adamlar serseri vasıfsız insanlar senin orda okumaman gerekiyor baban hayatını yönetmiyor babanla konuş direkt nakil aldır o insanlar serseri

Evet kendime yakın kimse yok bunu anlatmak istiyorum
Kalıbın felan yoksa orda sana psikolojik zorbalık fiziksel zorbalık bile yaparlar

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
kendini yalnız hissettiğinde bir konu üzerine konu açıp sohbet edebilirsin ama bir süre sonra buda yararı olmayabilir hiç mi düzgün kız olsun yada erkek olsun denk birisi yokmu.
Valla, Kızlar desen seviye olarak rezil, erkeklerle takılmaya çalışan okul gram umurunda olmayan ergen tipler, erkekler desen zaten dersi kaynatmaya çalışıp duran, kendi aralarındada kötü kişiler

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Valla, Kızlar desen seviye olarak rezil, erkeklerle takılmaya çalışan okul gram umurunda olmayan ergen tipler, erkekler desen zaten dersi kaynatmaya çalışıp duran, kendi aralarındada kötü kişiler
burda tavsiye vermekten ziyade ozaman ailenle konuşup okul değiştirebiliyorsan ilk çare bunu yapmak gerekir.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Hocam seni korkutmak istemem ama o adamlar serseri vasıfsız insanlar senin orda okumaman gerekiyor baban hayatını yönetmiyor babanla konuş direkt nakil aldır o insanlar serseri

Kalıbın felan yoksa orda sana psikolojik zorbalık fiziksel zorbalık bile yaparlar
Kalıbımda yok… Çok korkutuyor beni ama babamla defalarca konuştum yok dinlemiyor çaresizim direkt babamda beni sevmiyor zaten bence

Livaković

80+ Silver
Kalıbımda yok… Çok korkutuyor beni ama babamla defalarca konuştum yok dinlemiyor çaresizim direkt babamda beni sevmiyor zaten bence
Burdan tek tavsiye verebilir insanlar karar ailende ve sende bitiyor dinlemiyor diye bir şey yok sonra çok pişman olursun bu insanlarla takıla takıla onlara benzersin üzüm üzüme baka baka kararır atasösü vardır gerçektende olur

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Burdan tek tavsiye verebilir insanlar karar ailende ve sende bitiyor dinlemiyor diye bir şey yok sonra çok pişman olursun bu insanlarla takıla takıla onlara benzersin üzüm üzüme baka baka kararır atasösü vardır gerçektende olur
Her şeyi boş vermiş bi hale doğru gidiyorum… hiç çaba sarf edecek gücüm kalmadı :(( zaten bende şans olsa açığa geçeceğim sene açık kalkmaz…

Farway

80+ Silver
Rehber hocanla durumu konuş, okulun ve sınıfının durumundan bahset, orada okumak istemediğini ailene anlatamadığından, aileni okula çağırıp bu konuda onlarla konuşmasını iste rehber hocadan.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Evet kacak gocek tuvalette vs kapali alanlarda icmemiz daha mi dogru veliler gelsin okula dilekce versin velisi gelen ogrencide belirlenenen alanda istedigi gibi icsin ayrica 18 yas altina satis yasagi kaldirildi sanirim 2 yildir gormuyorum hicbiryerde yas sormuyor (marketler dahil)
Şoka dershane hocasına sigara almak için gittik geçen çalışan abla zor verdi

Her şeyi boş vermiş bi hale doğru gidiyorum… hiç çaba sarf edecek gücüm kalmadı :(( zaten bende şans olsa açığa geçeceğim sene açık kalkmaz…
9 da açığa geçmek pek sağlıklı değil zaten 12-13 yaşında...

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Şoka dershane hocasına sigara almak için gittik geçen çalışan abla zor verdi

9 da açığa geçmek pek sağlıklı değil zaten 12-13 yaşında...
14 yaşındayım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Rehber hocanla durumu konuş, okulun ve sınıfının durumundan bahset, orada okumak istemediğini ailene anlatamadığından, aileni okula çağırıp bu konuda onlarla konuşmasını iste rehber hocadan.
Sevdiğim bir 8.sınıf hocama mesaj yoluyla durumu anlatıp telefondan aramasını istemiştim telefonda konuştular ve babam ikna olmadı

1 yıldan ne olucak knk .d 4 yıl evin içinde akıl hastası filan olurdun muhtemelen
Diyorum ya; 4 yıl boş boş durmayacağım, sabah 9’da uyanıp günlük 3 saatlik ders çalışma programıma uyacağım , kalan bol bol zamanımdada YouTube kanalıma içerik üreteceğim

Diyorum ya; 4 yıl boş boş durmayacağım, sabah 9’da uyanıp günlük 3 saatlik ders çalışma programıma uyacağım , kalan bol bol zamanımdada YouTube kanalıma içerik üreteceğim
Ayrıca 9.sınıfta 3 saat bu 11-12’de muhtemeln 4-5 saate çıkarırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,230
Üyeler
163,282
Son üye
Atlas007
Top Bottom