İsviçre pasaportuyla ABD ye vizesiz gidilir mi?

Almanya

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
102
Merhaba ben İstanbul'da oturuyorum Türk ve İsviçre pasaportum var annem babamda Türk ama isvicre vatandaşı bende ondan dolayı vatandaşım İngilizce biliyorum Vikipedi de bir makalede ABD ye vizesiz gidebiliyormuş galiba İsviçre pasaportu olanların doğrumu?

Merhaba ben İstanbul'da oturuyorum Türk ve İsviçre pasaportum var annem babamda Türk ama isvicre vatandaşı bende ondan dolayı vatandaşım İngilizce biliyorum Vikipedi de bir makalede ABD ye vizesiz gidebiliyormuş galiba İsviçre pasaportu olanların doğrumu?
çok güçlü pasaport muhtemelen doğrudur.

Böyle bir şey yok.
Sosyal medyada öyle diyorlar yani bize vermiyorlar kaçak girin diyorlar bide sadecde Türk vatandaşı olsaydım Amerikaya gidemezdim ama İsviçre vatandaşıyım ve o yüzden büyüyünce Amerikaya gidebilirim.

Sosyal medyada öyle diyorlar yani bize vermiyorlar kaçak girin diyorlar bide sadecde Türk vatandaşı olsaydım Amerikaya gidemezdim ama İsviçre vatandaşıyım ve o yüzden büyüyünce Amerikaya gidebilirim.
Yaşın kaç bilmiyorum ama zaman içerisinde keskin kenarlı konuşmaktan kaçınır hale gelirsin umarım. Türk vatandaşıyım, daha geçtiğimiz yılın sonunda Michigan’da idim. Gayet de gidiliyor, yeterli argümanı sağlamak önemli.

Ne is yaptigina falan bagli buradan Ali Koc gelse vermeyecekler mi vize. Eger ciddi duzgun bir adamsan ve gerekli belgeler varsa olabilir. Ama cok zorlastirdilar mi evet.

Ekler

• IMG_20250812_100836.webp
    IMG_20250812_100836.webp
    69.6 KB · Hit: 32
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,263
Üyeler
185,395
Son üye