IT-RADEON v1 sistemim kendini resetliyor

Hemen kapanmıyorsa test edecek süren varsa aida64 extreme indirip benche sok. 1.3v üstü çekiyor olabilir cpu. 95 dereceyi görünce resetler, 1,35v üstünde resetler (bazı anakartlarda resetlemez vrm sağlamsa daha çeker).

Bi de tüm parçaları yazsan iyi olur sistem değişmiş olabilir aynı isimde veya özelleştirme yapmış olabilirsin.

Dediğin gibiyse ne yapmam gerekir peki

Dediğin gibiyse ne yapmam gerekir peki
Pbo ayarı yaparız pl1 pl2 sınırlarını düşürürüz. Ama güçten düşebilir pl1 pl2 limitlerini düşürürsek. O nedenle pbo ayarlarıyla olmazsa gönder sistemi servise.

Hemen kapanmıyorsa test edecek süren varsa aida64 extreme indirip benche sok. 1.3v üstü çekiyor olabilir cpu. 95 dereceyi görünce resetler, 1,35v üstünde resetler (bazı anakartlarda resetlemez vrm sağlamsa daha çeker).

Bi de tüm parçaları yazsan iyi olur sistem değişmiş olabilir aynı isimde veya özelleştirme yapmış olabilirsin.
1751931582968.webp

15 dk yaptım testi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya sadece kasa farklı onun dışında hepsi aynı sistemin @Nezha

Alıntıyı görüntüle
15 dk yaptım testi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya sadece kasa farklı onun dışında hepsi aynı sistemin @Nezha
Voltajlar normal bi de 10dklık furmark yapsana. Ama başında dur hotspot 95 yazdığında kapatman gerek. 95i görmüyorsa ekran kartında sıkıntı yoktur. Son olarak da ramler için memtest86 yapman lazım. Bunların hepsi normal çıkarsa sıkıntı psudadır çok çok büyük ihtimalle.

Bu arada diski strese sokmamana rağmen 61 derece görmüş. 61 derece idle için çok fazla.

Voltajlar normal bi de 10dklık furmark yapsana. Ama başında dur hotspot 95 yazdığında kapatman gerek. 95i görmüyorsa ekran kartında sıkıntı yoktur. Son olarak da ramler için memtest86 yapman lazım. Bunların hepsi normal çıkarsa sıkıntı psudadır çok çok büyük ihtimalle.

Bu arada diski strese sokmamana rağmen 61 derece görmüş. 61 derece idle için çok fazla.
ssd ekran kartının altında kalıyor sanırım ondan sıcaklık değeri bu seviyelerde

Furmark ve memtest86 yaptım ikisinde de bir sorun çıkmadı. Yeniden başlatma falanda olmadı testleri yaparken.

Furmark ve memtest86 yaptım ikisinde de bir sorun çıkmadı. Yeniden başlatma falanda olmadı testleri yaparken.
O zaman hocam %90 ihtimal psu ile alakalı veya yazılımsal. Ekran kartına furmark yaptın bir şey olmadı işlemciye aida64 extreme yaptın değerler normal bir şey olmadı memtest86 da düzgün. Yapabilecek test kalmadı. İstersen ssd için de crystaldiskmark vesaire indirip test yapabilirsin.

Valla şuan win 10 var sistemde gidip bi format atıp win 11 kuracam artik bir de psu deneyecem baska yapacak bir şey kalmadı yapacak dediğin gibi

Valla şuan win 10 var sistemde gidip bi format atıp win 11 kuracam artik bir de psu deneyecem baska yapacak bir şey kalmadı yapacak dediğin gibi
Edit: Temiz windows 10 kurdum hala kendini resetlemeye devam ediyor önerisi olan var mıdır?

Geri