Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

İtalya gezisi için önerileriniz

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Evren AYDIN
Merhaba nasip olursa temmuzda italyaya gitmeyi düşünüyoruz,ufak bilgiler alıyoruz yine sağdan soldan videolar izliyoruz,

Olmazsa olmaz dediğiniz şeyler varmı yada ince ip uçları varsa paylaşabilirsiniz :)

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
çesmeden asla su içmeyin

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,434
İsim
Ahmet Sevinç
yan kesicilere dikkat edin

~helloworld

80+ Bronze
Merhaba nasip olursa temmuzda italyaya gitmeyi düşünüyoruz,ufak bilgiler alıyoruz yine sağdan soldan videolar izliyoruz,

Olmazsa olmaz dediğiniz şeyler varmı yada ince ip uçları varsa paylaşabilirsiniz :)
hocam tek pişmanlığım Romaya gidip san marinoya gidip, venediğe gitmemek/gidememek oldu. Şu ekonomi ve imkanlar ile tekrar gidebileceğimi düşünmüyorum

~helloworld

80+ Bronze
gitmeye çalışacağım bende
Bence iyi edersiniz hocam. Oradayken venediğe gitmek için sallıyorum belki 100 euro harcayacaksınız. Ama gitmeyip tr ye gelip tekrar gitmek isteseniz 1000 eurodan fazla harcarsınız

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence iyi edersiniz hocam. Oradayken venediğe gitmek için sallıyorum belki 100 euro harcayacaksınız. Ama gitmeyip tr ye gelip tekrar gitmek isteseniz 1000 eurodan fazla harcarsınız
Sanırım biletler pahalı biraz birde yol uzun sürüyormuş hanımı ikna edersem gideceğim 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim yerimede gezin hep gitmek istediğim yer
Tabi olur,bakalım bizde niyetlendik vizeyi aldik 😁

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
milan, roma, juventus, napoli, inter güzeldir buraları geziniz. fiorentina, monza, cremonese, salernitana buralar ise birazdaha kırsaldır. doğal güzeldir.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Evren AYDIN
milan, roma, juventus, napoli, inter güzeldir buraları geziniz. fiorentina, monza, cremonese, salernitana buralar ise birazdaha kırsaldır. doğal güzeldir.
Teşekkür ederim

İnter olabilir aslında 😁

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
sokaktaki çeşmelerdenmi acaba

evet o yüzden göğüs çantası alacağım
her türlü yerel su dan ve çeşmeden uzak durun. Mümkünse şişe su ve maden suyu için sadece.

Top Bottom