İtem hesap sitesi güvenilir mi

ALiveTR

80+
Reaksiyon skoru
41
İtemHesap sitesi para yatırmak için tc no + seri no + doğum tarihi istiyor lakin seri no falan isteyince ben çok güvenemedim hesaptaki satış yaptığım parayıda doğrulama yapmadan harcıyamıyorum.Sitenin ismini falan daha önce duymadım sizce paylaşayım mı bilgilerimi.

Game satış - kabasakal - itemsatış - bynogame
Hariç bi siteye bu konuda tc vermemenizi öneririm. Tc istemeleri normal

Önceden ismini duymamıştım ama güvenme bence

İsmini duymadım araştırmadan güvenme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsmini duymadım araştırmadan güvenme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internet koptu mesaj 2 kere gitti.

genelde pos firmaları istiyor bu bilgileri çalıntı kredi kartı vb. durumlar için. seri no istenmesinin sebebi yüksek ihtimal nüfus ve vatandaşlık işlerinin api sorgulamasındandır.

Kesinlikle tavsiye etmem. İtemhesap üzerinden Gosslingmarket adlı satıcıdan alışveriş yaptım fakat sonucu hüsran oldu. Verdiği keyi başta girdim hesaba girdim oyunu yükledim (8saatte). Yükledikten sonra oyuna giriş yapmayı denedim hata verdi. Satıcıya yazdım, 6 saat boyunca cevap vermedi, tabii o süreçte hesaptan cıkıs yapıp tekrar girmeyi deneyince kod istedi. 6 Saat sonunda cevap verdi sorun ile ilgili, bende hesaptan cıkıs yaptığımı söyledim. Yeni bir cevap gelene kadar tekrar 6 saat bekledikten sonra yeni bir kod vermeyeceklerini ilettiler. Yani 100TL çöp oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,664
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri