İtemsatış 3 oyun 20tl zararı varmıdır?

ZiyaB

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
İtemsatış'tan 3 oyun 20tl ilanından almak istiyorumda aile paylaşımı olarak geliyor bi zararı varmıdır bilgisayara başkası erişebilirmi?

İtemsatış'tan 3 oyun 20tl ilanından almak istiyorumda aile paylaşımı olarak geliyor bi zararı varmıdır bilgisayara başkası erişebilirmi?
pek iyi olmuyor onlar hocam ya internetten de bulabiliyorsun hatta onları

yok hocam aynı hesaba birden fazla kişi giriyor fakat sadece offline oynayabiliyorsunuz oyunu.

başka cihazdan girdi diyip duruyor ipsi falan da gözüküyor cihazın

Herhangi bir zararı yok bende itempazar üzerinden satışlar yapıyorum.

yok hocam aynı hesaba birden fazla kişi giriyor fakat sadece offline oynayabiliyorsunuz oyunu.
zaten offline hikayeli oyunlar
hesaba da birisi giremez garantisi varmış bilgisayara zarar vermez değil mi herhangi bişey?

1 disney aldıydım 5 liraya 3 gün sonra şifreyi degiştirdiler kaldım öyle

zaten offline hikayeli oyunlar
hesaba da birisi giremez garantisi varmış bilgisayara zarar vermez değil mi herhangi bişey?
hikayeli oyunları oynayabilirsin herhangi bir sıkıntı olmaz.
yalnız hesabı aldıktan ve oyunu indirdikten sonra steamde sol üstten çevrimdışına al.
böylelikle kimse senin oyununa karışamaz.
pahalı oyunlar için torrente göre daha güvenilir ve virüssüz😀 bir yol

Sadece offline oynarsınız pc nize erişme olmaz

2-3 aydır alıp oynuyorum 10 oyun almışımdir hiç bişi olmadı bitirdim çoğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/istedigin-3-oyun-garanti-hediye-264845. Burdan al çok yardımcı oluyorlar

Geri