pek iyi olmuyor onlar hocam ya internetten de bulabiliyorsun hatta onlarıİtemsatış'tan 3 oyun 20tl ilanından almak istiyorumda aile paylaşımı olarak geliyor bi zararı varmıdır bilgisayara başkası erişebilirmi?
zaten offline hikayeli oyunlaryok hocam aynı hesaba birden fazla kişi giriyor fakat sadece offline oynayabiliyorsunuz oyunu.
vermez zarar bende alıyorum öyle çok sorun olmazzaten offline hikayeli oyunlar
hesaba da birisi giremez garantisi varmış bilgisayara zarar vermez değil mi herhangi bişey?
hikayeli oyunları oynayabilirsin herhangi bir sıkıntı olmaz.zaten offline hikayeli oyunlar
hesaba da birisi giremez garantisi varmış bilgisayara zarar vermez değil mi herhangi bişey?
ben 2 ay önce disney aldım hala duruyor unuttular herhalde .d1 disney aldıydım 5 liraya 3 gün sonra şifreyi degiştirdiler kaldım öyle
Sadece offline oynarsınız pc nize erişme olmazİtemsatış'tan 3 oyun 20tl ilanından almak istiyorumda aile paylaşımı olarak geliyor bi zararı varmıdır bilgisayara başkası erişebilirmi?
2-3 aydır alıp oynuyorum 10 oyun almışımdir hiç bişi olmadı bitirdim çoğunuİtemsatış'tan 3 oyun 20tl ilanından almak istiyorumda aile paylaşımı olarak geliyor bi zararı varmıdır bilgisayara başkası erişebilirmi?
https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/istedigin-3-oyun-garanti-hediye-264845. Burdan al çok yardımcı oluyorlarİtemsatış'tan 3 oyun 20tl ilanından almak istiyorumda aile paylaşımı olarak geliyor bi zararı varmıdır bilgisayara başkası erişebilirmi?
çogu hesabı çalıyorlar zatenben 2 ay önce disney aldım hala duruyor unuttular herhalde .d