ITEMSATIŞ GÜVENİLİR Mİ

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
sitede oyun hesabı sattım ve o parayı kullanabılmem için kimlik fotoğrafımı istiyor site ama siteyi kullanan çok kişi var bazı satıcılar sitede 20k 30k hesaplar satmışlar sizce kimlik fotoğrafımı vermeli miyim

Ekler

• resim_2022-07-22_021833992.png
    resim_2022-07-22_021833992.png
    327.1 KB · Hit: 138
sitede oyun hesabı sattım ve o parayı kullanabılmem için kimlik fotoğrafımı istiyor site ama siteyi kullanan çok kişi var bazı satıcılar sitede 20k 30k hesaplar satmışlar sizce kimlik fotoğrafımı vermeli miyim
ben ve arkadaşım vp aldık ikimize de sorunsuz hızlı şekilde geldi bence güvenebilirsinix

ben ve arkadaşım vp aldık ikimize de sorunsuz hızlı şekilde geldi bence güvenebilirsinix
Hocam ama benden kimlik bilgilerimi istiyor vp almakla kimlik bilgilerinin arasinda cok fark var bende vp aldim sorun yasamadim ama parami cekmek icin kimlik bilgileri istiyor

@Dx Muum

Hiç Bir Şekilde Kimlik Birgilerini Kimseyle Ne Paylaş Nede Bir Siteye At Güvenilir Olsun Yada Olmasın İlerde Bir Gün Bu Olay Başına Bir İş Açar Dikkat Etmeni Öneririm Sana Dostum..

kimlik bilgilerini verme bence

Evet güvenilir. Nereden anladın diye soracak olursan o kadar kişi alışveriş yapmış akılsız değillerdir herhalde.

Satışı bilmiyorum ama sorun yaşamadım bu zamana kadar alım yaparken.

Ben kıytırık site olmadıkça saldım valla veriler kol geziyor zaten bu konuda her gün ayrı skandal.

Sitede kısa bir süre satış yaptım site güvenilir
Ama satın alımından sonra sorun yaşarsan
Savcılığa suç duyurusunda bulunman halinde kimlik bilglerini paylaşıyorlar
Sitenin bitki örtüsü 10-20 liralık hesaplar olduğu içinde çok saçma
10 liralık hesap için savcılığa 75 lira zarf parası verecek yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,489
Üyeler
191,115