Neler Yeni

İtemsatış ile ilgili problem büyük.

serwintes

80+ Gold
Baktım maalesef kişilere cevap verdim ardından steam ile iletişime geçtim.
tamam bundan sonra cevap verme sattıysan hesabını bırak kalsın tırsacak bişi yok madem sen veya arkadaşın almadıysa
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü ben hesabı geri çektiğinde göreceğin manzarayı söyleyim vac banı yemiş bir steam hesabı :D

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
tamam bundan sonra cevap verme sattıysan hesabını bırak kalsın tırsacak bişi yok madem sen veya arkadaşın almadıysa

çünkü ben hesabı geri çektiğinde göreceğin manzarayı söyleyim vac banı yemiş bir steam hesabı :D
Hesabı geri çekme gibi bir düşüncem yoktu ama ben steam destek ile yazışıp hesabı tekrardan bu kişilere vericem ardından itemsatış mağzamı kapatıcam sonrasında ne olursa olsun

NightWish2434

80+ Silver
şu an hem itemsatış hem de kişi beni tehdit ediyor
Kanka yağmacı Vandal var diye sattiysan ve yağmacı Vandal varsa sorun olmaz. +1 yıl itemsatista satış yaptım hiçbir şey yapamazlar

şu an hem itemsatış hem de kişi beni tehdit ediyor
He eğer para sana geçmedi ise itemsatis yetkililerine ticket gönder (site üzerinden destek talebi gibi bir şeydi sanırım) ben teslimatı düzgün yaptım hesap bilgilerini geri alamadığım halde iade istiyor diye durumu anlat. Para sana geçer. Olmadı bana itemsatis nickini yaz konuşayım yoneticilerle

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Site yönetiminen gerekli kanıtları yolladım. fakat yine de bana destek olmamı söylüyolar

Ve hesabı geri almadan iade yapmamı istiyor alıcı.
Hiç bir şey yapamaz zaten legal değil hesap alım satımı,senide hiç bir yere veremez.Polise gidip ben legal olmayan yoldan hesap aldım legal olmadığını bile bile ama aldığım kişi dolandırdı mı diyecek ?

hesabı geri çeksene sen kitlenmediyse geri çeksene ayrıca sen zaten parayı çekememişsindir ki siteden

15 20 satış yaptım bazı satışlarımda problem de oldu ama ucuza sattığım için şeyime takmadım açıkçası

50tl ye satmışım ben zaten mailli hesabı normalde 150 falan ne takacam anasını satayım gitsin 150tllik adamdan alsın benden almasın o zaman
Kanka sen dolandırıcısın galiba,mesajlarından öyle anlaşılıyor.Düşünce tarzındanda.

serwintes

80+ Gold
Hiç bir şey yapamaz zaten legal değil hesap alım satımı,senide hiç bir yere veremez.Polise gidip ben legal olmayan yoldan hesap aldım legal olmadığını bile bile ama aldığım kişi dolandırdı mı diyecek ?

Kanka sen dolandırıcısın galiba,mesajlarından öyle anlaşılıyor.Düşünce tarzındanda.
yok be ne dolandırıcısı ben kimin ne olduğunu biliyorum 1 sene satış yaptım orada

yok be ne dolandırıcısı ben kimin ne olduğunu biliyorum 1 sene satış yaptım orada
problem dediğim de adam gitmiş epic gamesten ban yemiş gelmiş bana nasıl yaparız ederiz diye 10 kere mesaj atıyor ben ne müdahale edecem veya uğraşacam zaten bi baktım mağazada şüpheli işlemden kalıcı ban yemiş gene uğraşıp mail attım yani @eyupefe3

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

problem dediğim de adam gitmiş epic gamesten ban yemiş gelmiş bana nasıl yaparız ederiz diye 10 kere mesaj atıyor ben ne müdahale edecem veya uğraşacam zaten bi baktım mağazada şüpheli işlemden kalıcı ban yemiş gene uğraşıp mail attım yani @eyupefe3
Yok mesajından hesabı satıp sorun olduğunda dönmediğin veya hesabı geri aldığını çıkardım ben ondan dedim.

Top Bottom