hesabı geri çeksene sen kitlenmediyse geri çeksene ayrıca sen zaten parayı çekememişsindir ki sitedenMerhabalar, 4 gün önce bir hesap sattım ve kişi bana "Yönetici 2 saat önce Satıcıya size iade sağlaması için sms ve email gönderildi. 48 saat içerisinde iade sağlamazsa satıcı hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Şikayetiniz sonrası satıcının tüm bilgileri savcılık ile paylaşılacaktır. Sağlıklı günler dileriz." Böyle bir mesaj attı ne yapabilirm acaba?
Kişiyle 4 gündür uğraşıyorum fakat hesap kurtarma vs ayağına Tc kimlik numarası-Kart no-isim soy isim gibi özel bilgileri istediler. sitede iade yapmamı istiyor fakat bana hesabımı geri vermiyorlar.
Şimdide kişi bana ibanını atıyor ve parasını istiyor 4 gündür bunun ile uğraşmaktan sıkıldım.
Nasıl bir yol izleyebilirm acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hesap karşılığında 500 TL aldım
15 20 satış yaptım bazı satışlarımda problem de oldu ama ucuza sattığım için şeyime takmadım açıkçasıdava vs uğraşmak istemiyorum reis
50tl ye satmışım ben zaten mailli hesabı normalde 150 falan ne takacam anasını satayım gitsin 150tllik adamdan alsın benden almasın o zamanhesabı geri çeksene sen kitlenmediyse geri çeksene ayrıca sen zaten parayı çekememişsindir ki siteden
15 20 satış yaptım bazı satışlarımda problem de oldu ama ucuza sattığım için şeyime takmadım açıkçası
4 gün oldu para banka hesabımdahesabı geri çeksene sen kitlenmediyse geri çeksene ayrıca sen zaten parayı çekememişsindir ki siteden
15 20 satış yaptım bazı satışlarımda problem de oldu ama ucuza sattığım için şeyime takmadım açıkçası
50tl ye satmışım ben zaten mailli hesabı normalde 150 falan ne takacam anasını satayım gitsin 150tllik adamdan alsın benden almasın o zaman
benim hesabımda 1k tl+ ederdi ihtiyactan sattımhesabı geri çeksene sen kitlenmediyse geri çeksene ayrıca sen zaten parayı çekememişsindir ki siteden
50tl ye satmışım ben zaten mailli hesabı normalde 150 falan ne takacam anasını satayım gitsin 150tllik adamdan alsın benden almasın o zaman
sen başkasından mı aldın yoksa hep sende miydi4 gün oldu para banka hesabımda
benim hesabımda 1k TL+ ederdi ihtiyactan sattım
arkadaşına ait bir banka hesabından veya arkadaşının aldığı bir pin ile ödeme yaptın mıhesabı arkadaşımla ortak kurduk
bir kaç kere o oyun aldı o kadararkadaşına ait bir banka hesabından veya arkadaşının aldığı bir pin ile ödeme yaptın mı
hesap bilgilerinde arkadaşına ait herhangi gmail veya telefon numarası kayıtlı mıydı
bir ara öyleydi kendi üstüme aldımarkadaşına ait bir banka hesabından veya arkadaşının aldığı bir pin ile ödeme yaptın mı
hesap bilgilerinde arkadaşına ait herhangi gmail veya telefon numarası kayıtlı mıydı
arkadaşının haberi var mıydı sattığındanbir kaç kere o oyun aldı o kadar
bir ara öyleydi kendi üstüme aldım
hemen aynı gece yazdı bana ve arkadaşımın haberi yoktuarkadaşının haberi var mıydı sattığından
birde hesabı sattıktan kaç gün sonra bu adam yazdı sana
hesabı geri çekhemen aynı gece yazdı bana ve arkadaşımın haberi yoktu
teşekkür ederimTamamdır
Bu arada doğum günün kutlu olsun