Neler Yeni

İTEMSATIŞTAN VALORANT HESABI SATIN ALINIR MI ?

2mApoo

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,073
Güvenirlik açısından nasıl ?
Eğer patlarsak PARA iadesi fln alabiliyor muyuz ? veya satıcı şikayet edebiliyor muyuz ?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER.

Güvenirlik açısından nasıl ?
Eğer patlarsak PARA iadesi fln alabiliyor muyuz ? veya satıcı şikayet edebiliyor muyuz ?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
Random hesap almanızı tavsiye etmem normal hesap alacaksanız itemsatis güzel bir yer Destek yardımcı oluyor sorun olursa

Bir konu okumuştum,valorant ve steam hesabı alınmaması için sebebleri söylüyordu.Galiba hesabı kuran ilk kişinin yazdığı e posta ve VP aldıysa alırken ki kullandığı kart bilgileri gibi bilgileri Riot destek ile iletişime geçip hesabı tekrar alabiliyorlarmış.Aynı şey steam için de geçerli.Almanızı önermem.Riot desteğe yazsanız da suçlu siz çıkarsınız çünkü hesap satışı yasak.

Çalıntı mı oluyom. Bilmiyodum. Vazgeçtim almaktan.
Ben çalıntı olmaması haricinde mantıklı bir sebep göremiyorum. İçinden çıkan skinlerin parasını kim ödüyor? Csgo mantığı. Ya CC ile e pin satın alıp satıyorlar ya da çalıntı.

Bir konu okumuştum,valorant ve steam hesabı alınmaması için sebebleri söylüyordu.Galiba hesabı kuran ilk kişinin yazdığı e posta ve VP aldıysa alırken ki kullandığı kart bilgileri gibi bilgileri Riot destek ile iletişime geçip hesabı tekrar alabiliyorlarmış.Aynı şey steam için de geçerli.Almanızı önermem.Riot desteğe yazsanız da suçlu siz çıkarsınız çünkü hesap satışı yasak.
Bende farkındayım bu durumun. Ama hayat bazen bizi itiyo bu RİSKLERİ almaya.

Belki benim konumu okumuş olabilirsin. :)

Belki benim konumu okumuş olabilirsin. :)
Galiba sizin konunuz da bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

benim tavsiyem ne kadar güvenilir olursa olsun steam veya valorant hesabı almayın çalınma riski her zaman oluyor.

Geri