Random hesap almanızı tavsiye etmem normal hesap alacaksanız itemsatis güzel bir yer Destek yardımcı oluyor sorun olursaGüvenirlik açısından nasıl ?
Eğer patlarsak PARA iadesi fln alabiliyor muyuz ? veya satıcı şikayet edebiliyor muyuz ?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
Peki neden RANDOM alınmaz ?Random hesap almanızı tavsiye etmem normal hesap alacaksanız itemsatis güzel bir yer Destek yardımcı oluyor sorun olursa
Çünkü genelde yabancı server ve çöp skinli çıkıyor ve satıcı garanti vermezse para iadesi alamazsın.Peki neden RANDOM alınmaz ?
Neden çalıntı ve çöp hesapları satın alasın?Peki neden RANDOM alınmaz ?
Çalıntı mı oluyom. Bilmiyodum. Vazgeçtim almaktan.Neden çalıntı ve çöp hesapları satın alasın?
Ben çalıntı olmaması haricinde mantıklı bir sebep göremiyorum. İçinden çıkan skinlerin parasını kim ödüyor? Csgo mantığı. Ya CC ile e pin satın alıp satıyorlar ya da çalıntı.Çalıntı mı oluyom. Bilmiyodum. Vazgeçtim almaktan.
Bende farkındayım bu durumun. Ama hayat bazen bizi itiyo bu RİSKLERİ almaya.Bir konu okumuştum,valorant ve steam hesabı alınmaması için sebebleri söylüyordu.Galiba hesabı kuran ilk kişinin yazdığı e posta ve VP aldıysa alırken ki kullandığı kart bilgileri gibi bilgileri Riot destek ile iletişime geçip hesabı tekrar alabiliyorlarmış.Aynı şey steam için de geçerli.Almanızı önermem.Riot desteğe yazsanız da suçlu siz çıkarsınız çünkü hesap satışı yasak.
Belki benim konumu okumuş olabilirsin.Bir konu okumuştum,valorant ve steam hesabı alınmaması için sebebleri söylüyordu.Galiba hesabı kuran ilk kişinin yazdığı e posta ve VP aldıysa alırken ki kullandığı kart bilgileri gibi bilgileri Riot destek ile iletişime geçip hesabı tekrar alabiliyorlarmış.Aynı şey steam için de geçerli.Almanızı önermem.Riot desteğe yazsanız da suçlu siz çıkarsınız çünkü hesap satışı yasak.
Galiba sizin konunuz da bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Belki benim konumu okumuş olabilirsin.
Steam, Valorant Hesabı almayın, aldırmayın!
Arkadaşlar selam. Bu aralar çok fazla denk geldiğim için böyle bir konu açma gereği duydum. Neden Steam ve Valorant hesabı almayın, aldırmayın diyorum? Öncelikle iki platformda da hesap satışı legal değil. Yani yasak. İkinci olarak aynı şekilde iki platformda da satılan hesaplar çok kolay bir...forum.donanimarsivi.com
Rica ederim ne demek.Galiba sizin konunuz da bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.