İtopya 2.el ürünler mi satıyor

Ya çok kararsız kaldım sistemi yarın alacağım birde
İnternette az araştırma yaptım gigabyte ın bu ekran kartı çok sesli çalışıyormuş sıkıntıları varmış 500-1000tl verip full asuslu sistem almak daha cazip geliyor fakat bir taraftan da 1000tl altına hem kasa, kule tipi soğutucum oluyor çok kararsızım
ne sıkıntısı varmış ? giriş seviye model tabi ki ona göre bu seride 3060ti kullanan arkadaşım var biraz ısınır biraz ısındığı için fanlar hızlı çalışıyor mecbur soğutmak için ama 3 sene falan oldu sanırım alalı oda itopyada almıştı hazır sıstem 5600 3060ti li problemsiz kullanıyor ısınma ve ses olabilir bu seride ama öyle kart bozuldu eridi falan olmaz ama asusun +1 sene fazla garantiside var oda 1000 tl için fena değil tercih sizin

Kimse de uyarmamış psu dandik çıkar diye.

ne sıkıntısı varmış ? giriş seviye model tabi ki ona göre bu seride 3060ti kullanan arkadaşım var biraz ısınır biraz ısındığı için fanlar hızlı çalışıyor mecbur soğutmak için ama 3 sene falan oldu sanırım alalı oda itopyada almıştı hazır sıstem 5600 3060ti li problemsiz kullanıyor ısınma ve ses olabilir bu seride ama öyle kart bozuldu eridi falan olmaz ama asusun +1 sene fazla garantiside var oda 1000 tl için fena değil tercih sizin
Gaming genden alırsam Asus sistem diziyorum (aynı sistemi)
İtopyadan alırsamda soğutucu+ kasa ekstra olarak aynı paraya patlıyor karar verme konusunda çok kararsızım siz ne alırdınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasam bu olacak itopyadan alırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming genden alırsam Asus sistem diziyorum (aynı sistemi)
İtopyadan alırsamda soğutucu+ kasa ekstra olarak aynı paraya patlıyor karar verme konusunda çok kararsızım siz ne alırdınız?
EDİT: yanlış kasayı atmışım kasa bu https://www.itopya.com/bitfenix-cub...b-usb-30-mesh-atx-mid-tower-siyah-kasa_u28679

emin misin kullanılmış olduğuna kulaklıkta iade alınmıyor diye biliyorum
İade edilmiş, inceleme, teşhir ürünü vs. orası bilinmez ama kullanılmış olduğu hem kulaklık pedlerinden hem de kulaklığın jelatinindeki parmak izinden belliydi, baya sinirlendiğimi hatırlıyorum. Hala aynı kulaklığı kullanıyorum yeni sünger ile, 6 sene olmuş alalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri