YiğitAysul
80+ Silver
Tn hız amaçlı IPS görüntü kalitesi Va genelde curved amaçlı panellerdirhangi panel türü alınmalı
Tn hız amaçlı IPS görüntü kalitesi Va genelde curved amaçlı panellerdirhangi panel türü alınmalı
belki yanlış yazmışımdır kodunu ama benim dediğim asus monitör buAynısı değil
bende alıcaktım ama curved mişHayırlı olsun. Vesile olduysam ne mutlu bana.
sizce corsair kulaklık alınır mıTn hız amaçlı IPS görüntü kalitesi Va genelde curved amaçlı panellerdir
3 günden uzun süren siparişim yok.Ürünün gelmesinin 2 hafta sürdüğünü de göz önüne alın.
Curved bence daha guzelbelki yanlış yazmışımdır kodunu ama benim dediğim asus monitör bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende alıcaktım ama curved miş
sizce corsair kulaklık alınır mı
benim hoşuma gitmiyor.Curved bence daha guzel
sizce kulaklık nasıl corsair alınır mıCurved bence daha guzel
Niye kanka mukemmelbenim hoşuma gitmiyor.
sizce kulaklık nasıl corsair alınır mı
Alinir bencebenim hoşuma gitmiyor.
sizce kulaklık nasıl corsair alınır mı
sen seviyor olabilirsin ama bana düz daha iyi geliyor hem ips panel seviyorumNiye kanka mukemmel
Alinir bence
27 inç cok buyuk ben aocu yapistiriyomsen seviyor olabilirsin ama bana düz daha iyi geliyor hem ips panel seviyorum
buda iyimişASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP TN FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP TN FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VG278QF ITOPYA'da.www.itopya.com
bencede ama 27 inç sevenler alabilir aoc da baya iyi hayırlı olsun27 inç cok buyuk ben aocu yapistiriyom
ben biraz genel sormuştum curved bakıyorum da sanırım ips i yok onların va lar iyi miips bence benim dediğim asus ips linki ni atayım
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çok açıklayıcı oldu sağolTn hız amaçlı IPS görüntü kalitesi Va genelde curved amaçlı panellerdir
aynen curved lar va oluyor bence alıcaksan aoc u kaçırmaben biraz genel sormuştum curved bakıyorum da sanırım ips i yok onların va lar iyi mi
çok açıklayıcı oldu sağol
aynen curved lar va oluyor bence alıcaksan aoc u kaçırma
yani kasa ile monitörü uyumlu yapma çabası saçma bu monitörü bilmiyorum ben bunu alıcam curved değil 24 inç 144hz 1ms ips panel ama fikrimi değiştirebilirimASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,6" VG24VQ TUF GAMING 1Ms 144Hz HDMI DP FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ben bunu beğenmiştim hem de vatana gidip ölü pikseli orda test edip almayı düşünüyorum, bir de kasam da asus olacak büyük ihtimalle o yüzden bunu düşünmüştüm mantıksız mı