Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya 4 gündür sipariş hazırlanıyor gösteriyor

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar itopyadan Alpha rules sistemi özelleştirip satın aldım 26 aralıktan beri sistem ödeme onaylandı da kaldı sipariş hazırlanıyor a geçmedi bile napmaliyim ?

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,774
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar itopyadan Alpha rules sistemi özelleştirip satın aldım 26 aralıktan beri sistem ödeme onaylandı da kaldı sipariş hazırlanıyor a geçmedi bile napmaliyim ?
Çok yoğun olabilirler arayıp sorabilirsin de çok yardımcı olurlar mı bilemem

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
Fatih
5 iş günü hazırlanma süresi var.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Md 4 yüzünden büyük ihtimal

Yoğunluk yaratmıştır baya

cemil1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Cemil
Bende aynı sistemi aldım sizin gibi özelleştirip. 23 Aralık sabah 9 da sipariş vermiştim daha bugün elime ulaştı sistem. Sabah gittim kendim aldım dağıtıma çıkmasını beklemedim.

JaciRox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Çağkan Çağlayan

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
Fatih
pazartesi aksami siparis hazirlaniyor oldu sistem ve bugün kargoya vermiyolar 5 iş günü olmuş olmuyo mu
Pazartesi akşamı ise hayır, diğer pazartesiye kadar zamanı var ancak yoğunluk durumlarını da hariç bırakmışlar. Ben bu akşam kargoya verileceğini düşünüyorum biraz geç geliyor kargoya verildi kısmı. MD4'te var ek olarak yoğunlar şu an.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazartesi akşamı ise hayır, diğer pazartesiye kadar zamanı var ancak yoğunluk durumlarını da hariç bırakmışlar. Ben bu akşam kargoya verileceğini düşünüyorum biraz geç geliyor kargoya verildi kısmı. MD4'te var ek olarak yoğunlar şu an.
Muhtemelen Md 4 yüzünden kasa stoğu vb bitmişti bir gece yarısı şuan bu sıkıntıyı çekiyoruz keşke sipariş sırası olsa da böyle sorunlar olmasa

• Üzgün
Reaksiyonlar: Shaw

BaranZZ7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Baran karakaş
Ben de jahrein Niva aldım tam pazartesi 26sinda hala ödeme onaylandı kısmında gözüküyor müşteri hizmetlerini aradım sisteminiz hazırlanıyor montajı fln yapılıyor dediler cuma günü verilir dediler daha verilmemiş.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Ben de jahrein Niva aldım tam pazartesi 26sinda hala ödeme onaylandı kısmında gözüküyor müşteri hizmetlerini aradım sisteminiz hazırlanıyor montajı fln yapılıyor dediler cuma günü verilir dediler daha verilmemiş.
hocam tamamen arka plana atıldık muhtemel md4 sistem yüzünden tamamen ona odaklandılar ve arka plandayız haftaya bile kargolanmama gibi bir durum söz konusu dedi bana müşteri temsilcisi eray bey yani şaka gibi bir durum taksitini ödemeye başladığım sistem hala elimde değil :D

BaranZZ7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Baran karakaş
hocam tamamen arka plana atıldık muhtemel md4 sistem yüzünden tamamen ona odaklandılar ve arka plandayız haftaya bile kargolanmama gibi bir durum söz konusu dedi bana müşteri temsilcisi eray bey yani şaka gibi bir durum taksitini ödemeye başladığım sistem hala elimde değil :D
Bende peşin verdim gerçekten kim önce aldıysa ona hazırlanıp gonderilmeli çok saçma parasını verdiğim sistemi alamıyorum şaka gibi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Bende peşin verdim gerçekten kim önce aldıysa ona hazırlanıp gonderilmeli çok saçma parasını verdiğim sistemi alamıyorum şaka gibi
hocam hani biz sanki müşteri değilmiş gibi davranılıyor işte kampanya dönemi vb vb biz kampanyadan 3 gün önce sipariş vermişiz bizimle ilgilenmektense md4 ile ilgilendiler keşke böyle olmasaydı ama herkes ekmeğinde :D

BaranZZ7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Baran karakaş
hocam hani biz sanki müşteri değilmiş gibi davranılıyor işte kampanya dönemi vb vb biz kampanyadan 3 gün önce sipariş vermişiz bizimle ilgilenmektense md4 ile ilgilendiler keşke böyle olmasaydı ama herkes ekmeğinde :D
Reis yani onlarda para vermiş bizde vermişiz ne farkeder gerçekten bu olaydan memnun kalmadım

Top Bottom