İtopya 5600X MPK işlemci

yunusaman

80+
Reaksiyon skoru
9
4000₺ gibi bir fiyatla şuan da satılık. MPK şeklinde 5600X satılıyor yarın akşam ise aynı fiyat dan gaming gecesinde indirime girebilir ve kutulu olabilir. Lakin şöyle bir durum var itopya bana peşin fiyatına 6 taksit sunuyor incehesap muhtemelen 200-300₺ faiz koyacaktır. Normalde kart dan para çekip diğer ay kendimi zorlayarak ödemeye çalışacaktım. Bu durumda yardımınıza ihtiyacım var(fikir olarak)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MPK kutusuz ve fansız oluyor değil mi diğer tüm işlemler aynı?

Bir yerde okumuştum toplu olarak bir tepsi de geliyormuş. Neden ki
Ben geçenlerde mpk olarak aldım, gayet de memnunum. Sıfır kutuda dahi sorun çıkabilir sonuçta. İade veya değişim hakkın olduğu sürece sorun olacağını düşünmüyorum, zaten o işlemciye sıvı soğutma şart.

Ben geçenlerde mpk olarak aldım, gayet de memnunum. Sıfır kutuda dahi sorun çıkabilir sonuçta. İade veya değişim hakkın olduğu sürece sorun olacağını düşünmüyorum, zaten o işlemciye sıvı soğutma şart.
Wraith prism RGB ile kullanmayı planlıyorum sorun yaratır mı?

Wraith prism RGB ile kullanmayı planlıyorum sorun yaratır mı?
Sorun yaratacağını sanmam ama sonuçta yüksek performans istiyorsan -ki ben istiyorum, sıvı soğutma almalısın. Ama kaliteli kule tipi soğutucular da var piyasada. Bütçene göre karar ver.

4000₺ gibi bir fiyatla şuan da satılık. MPK şeklinde 5600X satılıyor yarın akşam ise aynı fiyat dan gaming gecesinde indirime girebilir ve kutulu olabilir. Lakin şöyle bir durum var itopya bana peşin fiyatına 6 taksit sunuyor incehesap muhtemelen 200-300₺ faiz koyacaktır. Normalde kart dan para çekip diğer ay kendimi zorlayarak ödemeye çalışacaktım. Bu durumda yardımınıza ihtiyacım var(fikir olarak)

MPK kutusuz ve fansız oluyor değil mi diğer tüm işlemler aynı?
MPK işlemci stok fanlı ancak orijinal kutusu bulunmuyor. Tray kutusuz fansız işlemciler oluyor.

Gayet iyi olur çok sorun olmaz. Wraith Prism parasına T6 Ultra önerecekler ama kule tipi sorun yaratmaz bana dersen tabii ki de T6 Ultra al derim bende.
Aralarında pek fark olmayacaksa tarafım Wraith Prism olacak. X3440 yüzünden kule tiplerinden nefret etmeye başladım çok ses çıkartıyorlar :D

MPK işlemci stok fanlı ancak orijinal kutusu bulunmuyor. Tray kutusuz fansız işlemciler oluyor.
MPK da fan yolluyorlar mı?

Aralarında pek fark olmayacaksa tarafım Wraith Prism olacak. X3440 yüzünden kule tiplerinden nefret etmeye başladım çok ses çıkartıyorlar :D

MPK da fan yolluyorlar mı?
MPK işlemci + stok fan gönderiliyor. Tray ise sadece işlemci gönderiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,660
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri