Neler Yeni

Itopya bana fazladan sistem yolladi !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Tayfun erdogan
Arkadaslar başima gelen olayi en baştan anlatiyorum. Itopyadan 1 ay önce DA1 sistem aldim. Urun elime ulastigi gün 6 saat kullandim ve islemci arizasi verdi garantiye yolladim. Teknik servis 3 günün sonunda islemciyi degistirdi ve tarafima tekrar yolladi. Sabah ürünu kargodan aldigimda yaninda 2 adet kargo daha oldugunu gördüm benim adresime gelen. Ilk basta sevindim hediye yollamislar felan dedim. Sonra eve getirip kargoyu actigimda faturadaki ismin başka bir isim oldugunu gördüm. Yani birisi da2 sistem almis servise yollamis. Servis onun sorunlarini da çözmuş ve benim adresime yanlişlikla yollamiş. Itopyayi aradim durumu anlattim ve kurye talep edip tekrar kendilerine yollamam gerektigini söyledirler. Fatura uzerindeki şahsın telefon numarasini aradigimda ise ulasilamaz oldugunu gördüm. Demem o ki üstümde bir yük var ve vicdanim rahat degil. Insallah kurye en kisa zamanda gelir alir kargoyu. Aranizdan birinin sistemiyse hakkini helal etsin. Hic bir parcasina dokunmadan geri yollayacagimi bilsin. Iyi forumlar

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
+

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
güzel hareket helal olsun ülkede öyle kansızlar var ki o sisteme bile konardı

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar başima gelen olayi en baştan anlatiyorum. Itopyadan 1 ay önce DA1 sistem aldim. Urun elime ulastigi gün 6 saat kullandim ve islemci arizasi verdi garantiye yolladim. Teknik servis 3 günün sonunda islemciyi degistirdi ve tarafima tekrar yolladi. Sabah ürünu kargodan aldigimda yaninda 2 adet kargo daha oldugunu gördüm benim adresime gelen. Ilk basta sevindim hediye yollamislar felan dedim. Sonra eve getirip kargoyu actigimda faturadaki ismin başka bir isim oldugunu gördüm. Yani birisi da2 sistem almis servise yollamis. Servis onun sorunlarini da çözmuş ve benim adresime yanlişlikla yollamiş. Itopyayi aradim durumu anlattim ve kurye talep edip tekrar kendilerine yollamam gerektigini söyledirler. Fatura uzerindeki şahsın telefon numarasini aradigimda ise ulasilamaz oldugunu gördüm. Demem o ki üstümde bir yük var ve vicdanim rahat degil. Insallah kurye en kisa zamanda gelir alir kargoyu. Aranizdan birinin sistemiyse hakkini helal etsin. Hic bir parcasina dokunmadan geri yollayacagimi bilsin. Iyi forumlar
şaka yaptım hemen kızgın surat gönderme

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Tayfun erdogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
D*** S**** Ü**** isimli arkadaş burdaysa bana ulaşsin lutfen. Kargon bende kurye talep ettim bekliyorum kardesim

Ekler

• 20200713_143648.jpg
    20200713_143648.jpg
    982.5 KB · Hit: 108

FreakyXd

80+ Silver

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
Geçenlerde bir forumda okumuştum. İtopya tekirdağdaki adamın kargosunu sistemini istanbula istanbuldakini tekirdağa yolluyor. Şahıslar aralarında anlaşıyorlar. biri öbüründen 1k daha mı pahalı öyle bişeydi çocuk parasını gönderiyor takas yapıyorlar :D:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Tayfun erdogan
Geçenlerde bir forumda okumuştum. İtopya tekirdağdaki adamın kargosunu sistemini istanbula istanbuldakini tekirdağa yolluyor. Şahıslar aralarında anlaşıyorlar. biri öbüründen 1k daha mı pahalı öyle bişeydi çocuk parasını gönderiyor takas yapıyorlar :D:D
Hocam benim malim tamir edilmiş bana yeter. Ben karşi taraf adina uzuldum sadece . 😓

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,233
Üyeler
167,629
Son üye
Ernesto35
Top Bottom