BIOSmagduru
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 113
- İsim
- Tayfun erdogan
Arkadaslar başima gelen olayi en baştan anlatiyorum. Itopyadan 1 ay önce DA1 sistem aldim. Urun elime ulastigi gün 6 saat kullandim ve islemci arizasi verdi garantiye yolladim. Teknik servis 3 günün sonunda islemciyi degistirdi ve tarafima tekrar yolladi. Sabah ürünu kargodan aldigimda yaninda 2 adet kargo daha oldugunu gördüm benim adresime gelen. Ilk basta sevindim hediye yollamislar felan dedim. Sonra eve getirip kargoyu actigimda faturadaki ismin başka bir isim oldugunu gördüm. Yani birisi da2 sistem almis servise yollamis. Servis onun sorunlarini da çözmuş ve benim adresime yanlişlikla yollamiş. Itopyayi aradim durumu anlattim ve kurye talep edip tekrar kendilerine yollamam gerektigini söyledirler. Fatura uzerindeki şahsın telefon numarasini aradigimda ise ulasilamaz oldugunu gördüm. Demem o ki üstümde bir yük var ve vicdanim rahat degil. Insallah kurye en kisa zamanda gelir alir kargoyu. Aranizdan birinin sistemiyse hakkini helal etsin. Hic bir parcasina dokunmadan geri yollayacagimi bilsin. Iyi forumlar