İtopya Bayram Fırsatları !

500 gb m2 ssdleri tahmini ne zaman 500 TL'ye alabilirim
500 GB giriş seviyesi bir SSD için en azından 700 TL harcaman lazım. İkinci el olarak 1 giriş seviyesi modelleri bir ihtimal 500 TL den alabilirsin.

Artık bu indirimler kafa karıştırdı alın bir sistem bakın keyfinize

500 GB giriş seviyesi bir SSD için en azından 700 TL harcaman lazım. İkinci el olarak 1 giriş seviyesi modelleri bir ihtimal 500 TL den alabilirsin.
Yok hocam işte adamda 500 gb wd green var piyasada 800 civarı diyorum ne kadara bırakırsın 900 diyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

500e düşerse ben 1 tane daha alayım bari
Hocam sizden 600 e alırım :D

Yok hocam işte adamda 500 gb wd green var piyasada 800 civarı diyorum ne kadara bırakırsın 900 diyor :D
"Sopalık" seçmece gibi oluyor bunlar, anlamıyorum. Yani bunlardan bir şey alacağına fazla verip sıfır almak daha mantıklı bırak elinde kalsın .......😏

Bakalım neler gelecek.

Şunu da görmek lazım bu bir rekabet unsuru olup, rekabetin elindeki satış gücünü almaya yönelik bir zamanlama hamlesi içeriyor. Bu hafta sonu diğer mağazalardan ürün alacak kişiler bu haberi okuyup, beklemeye geçebilir. Atıyorum; ben R5 5800X alacağım bu akşam indirimde olacak incehesap da fakat itopya bu durumda kafa karıştırıp, daha iyi bir fiyatla çıkabilir diye vazgeçiyorum.

Geri