- Reaksiyon skoru
- 685
bunun numpadsiz versiyonu var mıAlınır
bunun numpadsiz versiyonu var mıAlınır
yok hocambunun numpadsiz versiyonu var mı
itopyada yine indirim geliyor arada ama . Şu incehesapta 1-2 ay içinde hiç indirim yoktu hele ki gaming gecesi bütün hepsinin fiyatları piyasa ile nerdeyse aynı zaten her hafta aynı ürünlerŞu indirim olmayan indirim yapan tüm mağazalar umarım aşırı ceza yerler bir gün.
beyaz hafta sonu diye4'lü priz blie koymuşlarAlıntıyı görüntüle
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu baya iyimiş arkadaşlar kaçırmayınşaka maka iyi fiyat![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918R-WH ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
bence fiyatını hak etmeyen çirkin bir mousehttps://www.itopya.com/logitech-g-g102-beyaz-rgb-gaming-mouse_u11261 bu nasıldır arkadaşlar
Başka alternatif var mı 1500tlde ?Alınır
Gerçekten artık bilerek mi yapıyolar anlayamıyorum sürekli bi kin ve sinir var icimde itopyaya karşıKampanya yapalım derken linç yiyen İtopya'nın sıfad-ül eşgal:![]()
Hocam hali hazırda elimde gamepower calypso blue switch var. Su geçirmeyen kaliteli bir ürün. Beyaz klavye ve sessiz switchli aradığımda karşıma hep bu çıkıyor. Kaliteli mi sizce ? Buna para verilir mi yoksa daha iyi seçenekler var mı ?piyasasından 200tl ucuz, 799tl buna değmez ama sadece kontrol edip söylemek istedim![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten artık bilerek mi yapıyolar anlayamıyorum sürekli bi kin ve sinir var icimde itopyaya karşı
15-20gündür 799 tl zaten 100 civarı inmişşaka maka iyi fiyat![]()
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G918R-WH ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com