Hocam iade edebildiniz mi? Bende aynı mouseyi aldım İtopya üzerinden elime hiç oturmadı iade etmek istiyorum ama iade konusunda çok sıkıntı çıkartıyorlarmış.aorus m2 mouse vardı iade için gönderdim giderken kutusu zarar görmüş değiştirip yollamışlar bana şuan elimde açılmamış kutu m2 var bunu iade etsem sağlam paketleyip alırlarmı yoksa satayımmı
hocam ben iadeye gönderdim kargoda hasar almış. Müşteri hizmetleri aradı bu şekilde alamayız dedi. Yazılımı çalışmıyor dedim servise gönderdiler. Servisten sıfır kutu geldi bana sıfır kutuyu iadeye verdim aldılar. Paranın yatmasını bekliyorum.Hocam iade edebildiniz mi? Bende aynı mouseyi aldım İtopya üzerinden elime hiç oturmadı iade etmek istiyorum ama iade konusunda çok sıkıntı çıkartıyorlarmış.
Yarın iade için kod alacağım umarım sorun çıkartmazlar. Kutuda hiç hasar yok birde baloncuklu poşet ile kaplayacağım. Gerçi onlar kaplamadan göndermişlerdi. Şimdi yeni mouse alacağım ama iadeyi almazlar diye alamıyorum da çok ikilemde kaldım.hocam ben iadeye gönderdim kargoda hasar almış. Müşteri hizmetleri aradı bu şekilde alamayız dedi. Yazılımı çalışmıyor dedim servise gönderdiler. Servisten sıfır kutu geldi bana sıfır kutuyu iadeye verdim aldılar. Paranın yatmasını bekliyorum.
Mouse kutusunu daha büyük bi kutuya koyun hocam baloncuklu poşet olsada hasar görür giderken. Kutu sağlamsa iade alırlar diye düşünüyorum.Yarın iade için kod alacağım umarım sorun çıkartmazlar. Kutuda hiç hasar yok birde baloncuklu poşet ile kaplayacağım. Gerçi onlar kaplamadan göndermişlerdi. Şimdi yeni mouse alacağım ama iadeyi almazlar diye alamıyorum da çok ikilemde kaldım.
Kendi gönderdikleri büyük kutunun içine koyup göndereceğim. Siz mouseyi açıp kullanmış mıydınız hocam?Mouse kutusunu daha büyük bi kutuya koyun hocam baloncuklu poşet olsada hasar görür giderken. Kutu sağlamsa iade alırlar diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim alacaklardı iademi tek seferde hasarlı diye almadılar. Kutu sağlam olursa alırlar bence.
ilk gönderilen mouseyi kullandım. Onun iadesini yine alacaklardı ama kutu hasarlıydı.Kendi gönderdikleri büyük kutunun içine koyup göndereceğim. Siz mouseyi açıp kullanmış mıydınız hocam?