Neler Yeni

İtopya.com 9 + 4 taksit sistemi tam olarak nasıl işliyor ?

Silinsin

80+ Silver
Kankam o 2 taksite 2 taksit daha yapıyor peşin fiyatına ayda 3-4 bin TL odeyebilxek durumda değilim 9+4 öğrenci olarak bana çok makbul hatta ödeme sayfasında da 9+4 yazıyor Axess karta nasıl yapıyor bilmiyorum ama

Ama yasal olarak 12 taksit üstü imkansız gibi bir şey tam olarak sistemleri nasıl işliyor banka bizim böyle bir şeyden haberimiz yok diyor böyle bir kampanyamiz yok diyor çünkü

Vallaha reis sitede ödeme kısmında 9+4u seçip onayla desem hata vermicek gibi napsam bilemedim
öyle bir seçenek varsa verir herhalde ilginç

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Burak Ergül
dostum sorun şu her bankaya 9 + 3 falan yazmışlar ziraat harici böyle bir kampanya varsada nerden başvuruyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ödeme adımında böyle bir şey var dostum yani gözüküyor her türlü
Sadece axses de var +4 diğerleri +3 yazıyı hazırlayan akıllı kardeşimizin hatası başka bir şey değil 8+4 ü seçerek alın

Silinsin

80+ Silver
@ArtiAnius yine de alacağınız ürün vatan da falan varsa vade farksız güzel bölüyorlar yapı krediye bir bakın derim vade farkına girmeye hiç gerek yok.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,790
İsim
Yavuz
Kankam o 2 taksite 2 taksit daha yapıyor peşin fiyatına ayda 3-4 bin TL odeyebilxek durumda değilim 9+4 öğrenci olarak bana çok makbul hatta ödeme sayfasında da 9+4 yazıyor Axess karta nasıl yapıyor bilmiyorum ama

Ama yasal olarak 12 taksit üstü imkansız gibi bir şey tam olarak sistemleri nasıl işliyor banka bizim böyle bir şeyden haberimiz yok diyor böyle bir kampanyamiz yok diyor çünkü

Vallaha reis sitede ödeme kısmında 9+4u seçip onayla desem hata vermicek gibi napsam bilemedim
Toplam 12 taksit altını sec istersen nolur nolmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
arkadaşlar axess platinium kartım var ve itopya bana 9 + 4 taksit yapabilceğini söylüyor ancak banka böyle bir kampanyası olmadığını söylüyor ben alışveriş yaptığımda bu 4 taksit nasıl geliyor fazladan
hocam 9 taksiti itopya veriyor +4 üde bankan veriyor ama banka kesin değil vermeme gibi bi ihtimali varmış herhalde

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
@ArtiAnius yine de alacağınız ürün vatan da falan varsa vade farksız güzel bölüyorlar yapı krediye bir bakın derim vade farkına girmeye hiç gerek yok.
Kankam bilgisayar alicam ve vatanda şuan güzel PC yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 9 taksiti itopya veriyor +4 üde bankan veriyor ama banka kesin değil vermeme gibi bi ihtimali varmış herhalde
Bazı aidatsiz kartlara vermedigini gördüm ancak Axess platinium ile ilgili bir açıklama görmedim kanka ya

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,283
Üyeler
169,268
Son üye
EfecanGKM57
Top Bottom