İtopya DA-G5 Sistem Hatalarından BIKTIM!!!

çözemedim hala.Şimdiden yardımcı oluduğunuz için çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka biri de 22.4.1 sıkıntılı 22.3.1'e geçin demişti.Ve rica ediyorum arkadaşlar artık konumun altında AMD VS NVIDIA davası yapmayın yahu
22.4.2 yi kur kurarken ek seçenekler kısmından fabrika ayarlarına sifirla/dön tikini işaretle bı kur bakalım

Hâla sorun devam ediyor mu? GPU ölçeklemeyi denediniz mi?

Yanlış Bilgilendirme
Bu AMD ye has sorun ekran kartını değiş çözemezsin bu sorunu

Maks benim teknik bilgi. İşte bu yüzden AMD ye laf atan sayısı fazla çünkü bilmiyorlar
Hocam sizin ekran kartı konuşuyor herhalde aksi takdirde coil whine gibi ekran kartından gelen bir sesle anlamanız mümkün değil rx6600:Ben birazdan wattman hatası vericem hazır ol

O sürüm sıkıntılı, 22.4.1 e geçin.

Sınavda Sallarken benim atış şekli
Wattman hatası sürümden kaynaklı bir hata fiziksel bir sıkıntı olma ihtimali çok düşük siz fiziksel olarak kartı kurcalayip wattman hatasindan kurtarabilecekseniz elinize sağlık

Wattman hatası sürümden kaynaklı bir hata fiziksel bir sıkıntı olma ihtimali çok düşük siz fiziksel olarak kartı kurcalayip wattman hatasindan kurtarabilecekseniz elinize sağlık
Eğer kartın bozuksa da sürekli wattman alırsın. Eğer RAM' in bozuksa da wattman alırısın. Eğer CPU bozuksa yine wattman alırsın. Her şeyi biliyorsan konu sahibinin sorununu çözersin.

ya ALLAH için savunma şu AMD yi ya kuzenim rx5600xt tuf kullanıyor 2senedir aldı adam akıllı kullanamadı driver sorunlarından bi başka arkadaşım var rx580 8gb asus dual kullanıyor ondada aynı şekilde driver sorunlarından bıktı artık

diye devam etti AMD fan boyu v2
Durmadan fanboy vb. demen iyi değil.

Eğer kartın bozuksa da sürekli wattman alırsın. Eğer RAM' in bozuksa da wattman alırısın. Eğer CPU bozuksa yine wattman alırsın. Her şeyi biliyorsan konu sahibinin sorununu çözersin.
Her şeyi biliyorum gibi bir ifade mi kullandım kurduğum cümleyi anlamışsın sonra diyorsunki her şeyi biliyorsan konu sahibinin sorununu çözersin ram,cpu,kart ne yapalım adama gidip bir ekran karti 2xram ve yeni bir CPU mu aldiralim

Her şeyi biliyorum gibi bir ifade mi kullandım kurduğum cümleyi anlamışsın sonra diyorsunki her şeyi biliyorsan konu sahibinin sorununu çözersin ram,cpu,kart ne yapalım adama gidip bir ekran karti 2xram ve yeni bir CPU mu aldiralim
Bilip bilmeden konuşan sensin ben değil. Wattman sürümden kaynaklı bir hata derken biliyor gibi konuşmuşssun ama hiçbir şey bilmediğin buradan belli zaten. Konuyu kirletme.
1650982917315.png

lütfen denediğiniz çözümleri konuya yazın. ilk mesajınıza ekleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,353
Üyeler
185,259
Son üye
maxxxellass
Geri