İtopya değişim/iade ne yapmalıyım

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,264
Arkadaşlar G24F-2 monitörümü itopya ya yollamıştım çizgilenme sorunundan dolayı servis point değişim/iade kararı verdi 22.09.2025 ten beri değişim önerisi için bekliyorum itopya hala servisten tedarikçi firmadan arena bilgisayardan fln monitör önerisi bekliyoruz diyor beklemekten sıkıldım iade isteyip yeni monitör mü sipariş geçmeliyim yoksa biraz daha beklemelimiyim ? zamanında 4400tl ye almıştım G24F-2 yi.

Arkadaşlar G24F-2 monitörümü itopya ya yollamıştım çizgilenme sorunundan dolayı servis point değişim/iade kararı verdi 22.09.2025 ten beri değişim önerisi için bekliyorum itopya hala servisten tedarikçi firmadan arena bilgisayardan fln monitör önerisi bekliyoruz diyor beklemekten sıkıldım iade isteyip yeni monitör mü sipariş geçmeliyim yoksa biraz daha beklemelimiyim ? zamanında 4400tl ye almıştım G24F-2 yi.
Bekle bence 4.4 k ya alacağın monitörden daha iyi şeyler önerirler

öneri olarak g25f2 veriyorlar zaten genelde ben de değişim yaptım onu verdiler sen bekleme ara sor darla mail at iletişime geçmedikçe bekletiyorlar

Üzerine para ekleyerek başka monitör almayı teklif edebilirsiniz.

Üzerine para ekleyerek başka monitör almayı teklif edebilirsiniz.
Hocam bunu söylediğimde öyle bir şey yapmıyoruz dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öneri olarak g25f2 veriyorlar zaten genelde ben de değişim yaptım onu verdiler sen bekleme ara sor darla mail at iletişime geçmedikçe bekletiyorlar
Hocam her gün mail atıyorum verdikleri tek cevap
1759158448948.webp

Bekle bence 4.4 k ya alacağın monitörden daha iyi şeyler önerirler
İade alırsam hocam tek seçeneğim bu var sanırım buda araştırdım biraz fazlasıyla öneriliyor.

AOC AGON 24G42E

Hocam bunu söylediğimde öyle bir şey yapmıyoruz dediler

Hocam her gün mail atıyorum verdikleri tek cevap
Alıntıyı görüntüle

İade alırsam hocam tek seçeneğim bu var sanırım buda araştırdım biraz fazlasıyla öneriliyor.

AOC AGON 24G42E

24G42E

Hocam sizin değişim kararı çıktıktan sonraki süreç kaç gün sürdü ?

8 eylülde g25f2 ile değişim yapıp ürün bize geldiğinde yollayacağız demişler 15 eylülde ürün elime ulaştı
bana daha öneri yapmadılar hocam 1 hafta oldu bide ürün kargo süreci fln olucak

bana daha öneri yapmadılar hocam 1 hafta oldu bide ürün kargo süreci fln olucak
niye yapmamıslar anlamadım bende öneri muhabbeti bile dönmedi değişim istiyorum dedim maille g25f2 ile değiştireceğiz dediler tamam dedim öyle oldu değişik

niye yapmamıslar anlamadım bende öneri muhabbeti bile dönmedi değişim istiyorum dedim maille g25f2 ile değiştireceğiz dediler tamam dedim öyle oldu değişik
Valla hocam 22 sinde rapor çıkmış 23 ünde servisi aradım servis söyledi mail attık söylersiniz diye öyle öğrendim değişim çıktığını ardından raporda yazan distribütörü aradım onlar artık biz bakmıyoruz fln dedi iyice darlayınca arena bilgisayardan dönüş bekliyoruz dediler şuan itopya ve arena bilgisayar arasında bir şeyler dönüyor galiba çözemedim bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri