Neler Yeni

İtopya Efe Uygaç-Super alınır mı?

Mylia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Taşcı
Selamlar. Başlıkta belirtmiş olduğum hazır sistem nasıldır, alınır mı? Bütçem 30 bin TL civarı. O yüzden minimum upgrade ile bu sistemi almak istiyorum. Bu sistem özelinde veya başka bir hazır sistem daha uygunsa önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Başka bir kasa daha buldum sizce ikisi arasında hangisi ve nasıl özelleştirmeliyim. Teşekkürler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,505
İsim
Oğuz Oğuz
Selamlar. Başlıkta belirtmiş olduğum hazır sistem nasıldır, alınır mı? Bütçem 30 bin TL civarı. O yüzden minimum upgrade ile bu sistemi almak istiyorum. Bu sistem özelinde veya başka bir hazır sistem daha uygunsa önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Başka bir kasa daha buldum sizce ikisi arasında hangisi ve nasıl özelleştirmeliyim. Teşekkürler.

bende cs sistem var ama efe daha ii gibi.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Mylia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Taşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki herhangi bir özelleştirme yapmalı mıyım, yoksa bu haliyle alınabilir mi?

Peki herhangi bir özelleştirme yapmalı mıyım, yoksa bu haliyle alınabilir mi?
efe uygac-super dahdemin vardı ama şu an göremiyorum hazır sistemlerin hiçbiri eğer indirim zamanı değilse oldukları şekilde alınmaz özelleştirme yapıp o sisteme uygun şeyleri seçmek lazım 30 bin bütçede en azından biraz daha tedbirli davranmakta fayda var

Mylia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Taşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ben de şimdi baktım kaldırmışlar. zaten hiçbir zaman yetişemiyorum ben bu itopya'ya. mecbur cs' nin kasasına yönelecez.

Top Bottom