Hayırlı olsun hocam
teşekkür ederim hhocam iyi mopuse demi?Hayırlı olsun hocam
Alınır Alınır
Iyidir hocam rog serisi var incelemelerine bakın ama stok bitebilirteşekkür ederim hhocam iyi mopuse demi?
Ryzen 5 5600 girmedi demiGençler bana kulaklık lazım 500 TL ye kadar öneriniz nedir ben anlamıyorum atarsanız alayım size güveniyorum csgo oynuyorum 7.1 olursa süper olur
Bilmiyorum ben bakamadım şimdi eve girdim duş vs alicam ondan sonra bakarım artıkDedim ryzen 5 5600 gelir mi gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 5 5600 girmedi demi
Yapıştırdım hocam ben görmemişim bu sistemi kasa psu olarak da güzel diğerleri gibi değil çok saolunBUNU AL HOCAMTECHNOPAT-ONE/AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB/16GB DDR5/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
TECHNOPAT-ONE/AMD Ryzen 5 7500F/ ASUS GeForce RTX 4070 SUPER 12GB/16GB DDR5/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
ayın ürünleri zamanından almıştım ben de itopyadan aşırı memnunum 250 ye almıştım o zaman ama bu fiyata bile olsa bir tane daha alabilirim bence çok güzel h.o.Razer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
arkadaşlar ne zamandır alacaktım 1k vermek içime sinmiyordu 700 TL de verilmez bence bu mouse a ama bir daha alamam diye aldım da v2 yi ne diyorsunuz h.o mu g.o mu?
Gddr 6 diyor normaldaha gelişmiş olan gddr6x versiyonlu 3060 ti
rica ederim iyi günlerde kullanınYapıştırdım hocam ben görmemişim bu sistemi kasa psu olarak da güzel diğerleri gibi değil çok saolun