o biraz daha iyi sensör olarakcooler master mm711 ile arasında çok fark var mı
Cloud 2 mi bu mu?o biraz daha iyi sensör olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
1999TL!ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
Arkadaşlar alinirmı sizce kullanan varmı daha önceAlınabilecek tek ürün
99 TL olan AOC GM200 RGB Kablolu Gaming Mouse
Bunun dısında bişey alınmaz heralde :d
Memnun musun 180 hzi sıkıntı çıkartmadan veriyor mu renkleri nasıl ghosting var mı ? Genelde rekabetçi oynaya biriyim rtx 3060 var 240 hz gerekli mi ?Bende kullanıyorum sorun olmadı 2 hafta içinde iade edebilirsin
kardeşim 240hz cartcurt bunlar hikaye yani e sporcumusun bu işten para kazanıyormusun tamam bi eğlencemiz var onuda sonuna kadar yaşayalım ama sorun şurda en iyi şekilde baş ağrıtmadan yaşayalım ips mönitrö almalı bence normal bir insan benq iyi hoş ama TN panel onda bile ghostingi kesmek için çok özel donanım yazılım kullanılıyor bundada var ama rakiplerine nazaran cidden iyi Sgrb renk gamutu çok iyi panelinde hiç bir şekilde sorun görmedim cidden parasının hakkını sonuna kadar verebiliyor 300candela HDR destekleme olayı vs vs ayrıca 180hz O.C. ile çıkıyor o paneli yorar 165hz kullanmanı tavsiye ediyorum. fiyatına nazaran muhteşem olduğunu söylemek isterim arkadaş asus almıştı aynı fiyata resmen yürüyen ghosting gibi bir şey benim mönitörüme karşın öyle diyeyim sanaMemnun musun 180 hzi sıkıntı çıkartmadan veriyor mu renkleri nasıl ghosting var mı ? Genelde rekabetçi oynaya biriyim rtx 3060 var 240 hz gerekli mi ?
Oled alma fikri bayadır var. Şuan MSI G274QPF-QD kullanıyorum. 10k'ya satıp 10-15 ekleyip 2.elden oled bulunuyordu ama sıfır olarak bunu mu alsam çok kararsız kaldım.oled arayanaCORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor | ITOPYA
CORSAIR XENEON 27QHD240 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Type-C G-Sync Pivot WQHD OLED Gaming Monitor En iyi fiyat seçenekleri ile CM-9030002-PE ITOPYA'dawww.itopya.com
Oled monitör ben de düşünüyorum da biraz daha bekleyeceğim. Bu yıl çok monitör tanıtıldı. Yakında piyasada olurlar. Şuan Metin netliğinde sorun yaşanıyor oled monitörlerde.Oled alma fikri bayadır var. Şuan MSI G274QPF-QD kullanıyorum. 10k'ya satıp 10-15 ekleyip 2.elden oled bulunuyordu ama sıfır olarak bunu mu alsam çok kararsız kaldım.
Corsair tasarımı çok güzel yapmış ama hangi paneli kullanmış panel kalitesi nedir hiç bakmadım fiyatı iyi oled monitörlerde bu fiyat bandında farklı seçeneklerde var.Oled alma fikri bayadır var. Şuan MSI G274QPF-QD kullanıyorum. 10k'ya satıp 10-15 ekleyip 2.elden oled bulunuyordu ama sıfır olarak bunu mu alsam çok kararsız kaldım.