Ana Konu İTOPYA.COM 7.YAŞINI SÜPER DOĞUM GÜNÜ FIRSATLARI 7 MART SAAT 20.00'DA

Taşınabilir diskten hangisi alınır bütçe 2k. Genelde video foto yedekleyeceğim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Bende kullanıyorum sorun olmadı 2 hafta içinde iade edebilirsin
Memnun musun 180 hzi sıkıntı çıkartmadan veriyor mu renkleri nasıl ghosting var mı ? Genelde rekabetçi oynaya biriyim rtx 3060 var 240 hz gerekli mi ?

Memnun musun 180 hzi sıkıntı çıkartmadan veriyor mu renkleri nasıl ghosting var mı ? Genelde rekabetçi oynaya biriyim rtx 3060 var 240 hz gerekli mi ?
kardeşim 240hz cartcurt bunlar hikaye yani e sporcumusun bu işten para kazanıyormusun tamam bi eğlencemiz var onuda sonuna kadar yaşayalım ama sorun şurda en iyi şekilde baş ağrıtmadan yaşayalım ips mönitrö almalı bence normal bir insan benq iyi hoş ama TN panel onda bile ghostingi kesmek için çok özel donanım yazılım kullanılıyor bundada var ama rakiplerine nazaran cidden iyi Sgrb renk gamutu çok iyi panelinde hiç bir şekilde sorun görmedim cidden parasının hakkını sonuna kadar verebiliyor 300candela HDR destekleme olayı vs vs ayrıca 180hz O.C. ile çıkıyor o paneli yorar 165hz kullanmanı tavsiye ediyorum. fiyatına nazaran muhteşem olduğunu söylemek isterim arkadaş asus almıştı aynı fiyata resmen yürüyen ghosting gibi bir şey benim mönitörüme karşın öyle diyeyim sana

oled arayana
Oled alma fikri bayadır var. Şuan MSI G274QPF-QD kullanıyorum. 10k'ya satıp 10-15 ekleyip 2.elden oled bulunuyordu ama sıfır olarak bunu mu alsam çok kararsız kaldım.

Oled alma fikri bayadır var. Şuan MSI G274QPF-QD kullanıyorum. 10k'ya satıp 10-15 ekleyip 2.elden oled bulunuyordu ama sıfır olarak bunu mu alsam çok kararsız kaldım.

Oled monitör ben de düşünüyorum da biraz daha bekleyeceğim. Bu yıl çok monitör tanıtıldı. Yakında piyasada olurlar. Şuan Metin netliğinde sorun yaşanıyor oled monitörlerde.

Corsair tasarımı çok güzel yapmış ama hangi paneli kullanmış panel kalitesi nedir hiç bakmadım fiyatı iyi oled monitörlerde bu fiyat bandında farklı seçeneklerde var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,147
Üyeler
183,068
Son üye
zend
Geri