Neler Yeni

🔥İndirim İtopya EFSANE Haftasonu Fırsatları başladı !

Ryken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alp
Arkadaşlar uzun süredir Basilisk X Hyperspeed almayı düşünüyordum ancak Pugio II daha çok hoşuma gitmişti. Şimdi bu fiyata düşmüşken çok ikilemde kaldım açıkçası. Aralarında 150 TL fark var şu anda. Razer ile ilgili sormak istediğim şey bilgisayarımda bildiğim kadarıyla herhangi bir bluetooth modülü mevcut değil. B450M S2H anakart kullanıyorum. Mouse'u satın aldıktan sonra ek olarak bluetooth adaptörü gibi bir şey de almam mı gerekiyor? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
ben de kullanıyorum. denemek için aynı anda 2 kol, kulaklık ve klavye bağladım, hepsi sorunsuz çalıştı. şimdi bluetooth mouse da aldım. hepsini sorunsuz kullanabiliyorum.
Alayım mı sence? Alırsam bluetooth kulaklık kullanacağım.

Ryken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alp
çök çök çok iyi fiyat

ulan daha yeni 320liraya aldım. 250ye düşmüş :peeposad: buna da çökün. bu da iyi fiyat.
Hocam kablolu olarak kullanabiliyor musunuz?

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
corsair vengance rami alıp benim 3000mhz neo forzayla kullanabilir miyim

En İyi Cevap
3
Arkadaşlar uzun süredir Basilisk X Hyperspeed almayı düşünüyordum ancak Pugio II daha çok hoşuma gitmişti. Şimdi bu fiyata düşmüşken çok ikilemde kaldım açıkçası. Aralarında 150 TL fark var şu anda. Razer ile ilgili sormak istediğim şey bilgisayarımda bildiğim kadarıyla herhangi bir bluetooth modülü mevcut değil. B450M S2H anakart kullanıyorum. Mouse'u satın aldıktan sonra ek olarak bluetooth adaptörü gibi bir şey de almam mı gerekiyor? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hocam cihazda hem bluetooth hem wireless var yani kendi adaptörü var isterseniz Bluetooth ile de bağlanıyor. Razer bu fiyatta kesinlikle kaçmaz.

Ryken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alp
Hocam cihazda hem bluetooth hem wireless var yani kendi adaptörü var isterseniz Bluetooth ile de bağlanıyor. Razer bu fiyatta kesinlikle kaçmaz.
Üstadım peki herhangi bir gecikme yaşama ihtimalime karşı kablolu olarak kullanma alternatifim var mı? Aslında şu an almayı çok istiyorum ama Pugio II 300-350 TL civarlarına düşerse daha iyi bir seçim olacak gibi geliyor. Teşekkür ederim cevabınız için.

En İyi Cevap
3
Üstadım peki herhangi bir gecikme yaşama ihtimalime karşı kablolu olarak kullanma alternatifim var mı? Aslında şu an almayı çok istiyorum ama Pugio II 300-350 TL civarlarına düşerse daha iyi bir seçim olacak gibi geliyor. Teşekkür ederim cevabınız için.
Kablolu kullanabilme gibi bir seçenek yok ama gecikme wireless modda yok zaten hocam. Ki Razerı pek araştırmadığınız belli güzel cihaz endişe etmenize gerek yok bu fiyata kaçırmayın.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam kablolu olarak kullanabiliyor musunuz?
kablolu kullanma şansı yok. usb alıcısı ile ya da bluetooth ile bağlanabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alayım mı sence? Alırsam bluetooth kulaklık kullanacağım.
fiyat baya iyi. ben herhangi bir sorun yaşamadım ama yukarıda bir arkadaş sorun yaşamış. o yüzden pek bir şey de diyemiyorum

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
XPG'nin ARGB kablolarının fiyatı da güzel bu arada. GPU kablosuna çökesim geldi özellikle. Hatta elimde para olsa hem 24 pin olanı, hem GPU'yu alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,731
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom