Alienware olduğu için değil bence sadece ya, verdiği özelliklerde baya iyi. Fast IPS falan, fiyatına fazlasıyla değecek bir monitör bence.Monitörün tasarımı falan çok iyi de alienware olduğu için pahalı.
LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad | ITOPYA
LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000142 ITOPYA'da.www.itopya.com
Günün ürünü değil ama ihtiyacı olan bakabilir.
Ekran kartını 1.5 saat içinde bitirdi millet.
Kaç paradan girmişti?Aras kargo aç kapıyı.
Alıntıyı görüntüle
11999 TL, forumda sağdaki banner'da da o var ama 1.5 saatte bitti.3070 kaç paraydı?
Pahalı değil mi? Dün VISION OC'yi 8500'den aldım.11999 TL, forumda sağdaki banner'da da o var ama 1.5 saatte bitti.
İkisi birbirinden farklı kart olduğu için kıyas yapmak doğru olmaz. Gaming Z daha çok rağbet gören bir model ve fiyatı baya ucuz Gaming Z'ye göre hatta şu anda fırsatsız 12854 TL fiyatı bile piyasaya göre çok çok iyi. Piyasada yok fazla bu kart.Pahalı değil mi? Dün VISION OC'yi 8500'den aldım.
Ben kıyas yapmıyorum sadece mining için kullanacağım ve dün aldığım 3070'e göre bana pahalı gibi geldi.İkisi birbirinden farklı kart olduğu için kıyas yapmak doğru olmaz. Gaming Z daha çok rağbet gören bir model ve fiyatı baya ucuz Gaming Z'ye göre hatta şu anda fırsatsız 12854 TL fiyatı bile piyasaya göre çok çok iyi. Piyasada yok fazla bu kart.
Maksimum 3-4 derece fark eder gibime geldiFiyat iyi de ürün iyi mi ki?