700k kasaya para verıyosun 0,01 krs kargo odemek nedıralıyom bak
Alıntıyı görüntüle
format falan atarken lazım olur belkı yada wındows kurarkenhala flash bellek kullanan var mi ya kaldımi
Sadece bir kaç klavye için diğer sitelerde araştırma yaptım. İndirim diye gösterdikleri şeyden daha ucuza aynı klavyeleri satan satıcılar bukdum. Önce şişirip sonra indirim diye kakalamaya çalışan süzmelerden bunlar anlaşılan. Kusura bakma kardeşim konunu biraz baltalamış gibi oldum ama kimsenin kazıklanmasını istemeyiz.![]()
beyler bunlar adamı ayakta düdüklüyor he bu fiyat ne aynısı vatanda 22 k yani eksta olarak monitore 9 k verion https://www.itopya.com/afk-md-ii-in...ual-oc-evo-edition-8gb-16gb-ddr4-512gb_h26394![]()
Normalde 697.874.51 TL'e alacaktım ama 0.01 TL kargo paketleme ücretinden dolayı 697.874.52 TL oluyor almaktan vazgeçtim bu yüzden.alıyom bak
Alıntıyı görüntüle
Flash bellek kullanılır kardeşim. Mahkemelerde kanıt sunma gibi işlerde halen kullanılıyor. Yani ne olur ne olmaz ucuzdan bulduğunda 2 tane çekiver kendine belki lazım olur. Allah kimseyi düşürmesin.hala flash bellek kullanan var mi ya kaldımi
Buna kargo ücreti alıyor. Alınmazalıyom bak
Alıntıyı görüntüle
16 gb fazlasiyla yeter700k kasaya para verıyosun 0,01 krs kargo odemek nedır+kdvye bak 120k
Mesaj otomatik birleştirildi:
format falan atarken lazım olur belkı yada wındows kurarken
Adam arkadan uydurma ihtiyac belirledi lafa bak mahkemede kullanırsinFlash bellek kullanılır kardeşim. Mahkemelerde kanıt sunma gibi işlerde halen kullanılıyor. Yani ne olur ne olmaz ucuzdan bulduğunda 2 tane çekiver kendine belki lazım olur. Allah kimseyi düşürmesin.