Neler Yeni

İtopya güvenilir mi? İade talebim var ancak cevap yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Mustafa Açıkgöz
16 sında corsair hs80 wireless 4300 e itopyadan aldım 14gün önce. hatalı çıktı geri yolladım değişim için ancak 22 sinde değişim için geri yollamama rağmen 6 iş günü geçti hala bir geri dönüş yok. İlla gelir diyebilirsinizde ben 1 ürün için itopya hatası yüzünden 1 ay beklemek zorunda değilim. Elime ürün geldi birden bağlantı gitti. Kablolu bağlantıyı taktığımda beyaz ışık yanıp sönüyor bir süre sonra ışık gidiyor icue yazılımında normalde gözüküyordu bağlı diye sonra gözükmemeye başladı vs.

Kısacası itopya böyle bir mağzamı? 22 sinde ellerine değişim için ulaşan ürün ile ilgili 6 iş günü geçmesine rağmen hala geri dönüş alamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sitelerindeki telefon numarasıda çalışmıyor. Sadece eposta ile iletişim kurabiliyorsunuz o da ne kadar olursa.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,009
İsim
Mehmet Aslan
16 sında corsair hs80 wireless 4300 e itopyadan aldım 14gün önce. hatalı çıktı geri yolladım değişim için ancak 22 sinde değişim için geri yollamama rağmen 6 iş günü geçti hala bir geri dönüş yok. İlla gelir diyebilirsinizde ben 1 ürün için itopya hatası yüzünden 1 ay beklemek zorunda değilim. Elime ürün geldi birden bağlantı gitti. Kablolu bağlantıyı taktığımda beyaz ışık yanıp sönüyor bir süre sonra ışık gidiyor icue yazılımında normalde gözüküyordu bağlı diye sonra gözükmemeye başladı vs.

Kısacası itopya böyle bir mağzamı? 22 sinde ellerine değişim için ulaşan ürün ile ilgili 6 iş günü geçmesine rağmen hala geri dönüş alamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sitelerindeki telefon numarasıda çalışmıyor. Sadece eposta ile iletişim kurabiliyorsunuz o da ne kadar olursa.
Bende arızalı monitörümü göndermiştim , durumu hakkında en ufak bilgilendirme yok , belki kasım dönemi yoğunluğu olabilir. Pek iyi mağaza olduğu söylenemez , reklama harcadıkları para kadar müşteri memnuniyetine harcamıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Mustafa Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende arızalı monitörümü göndermiştim , durumu hakkında en ufak bilgilendirme yok , belki kasım dönemi yoğunluğu olabilir. Pek iyi mağaza olduğu söylenemez , reklama harcadıkları para kadar müşteri memnuniyetine harcam
Yazık gerçekten süreç dahada uzarsa itopyayı bir daha kullanmamda kimseyede önermem. bu kadar bekleticek bir durumda yok bende direkt yenisini yollayacaklar 14 gün geçmeden değişim talebinde bulundum. Neyse ders oldu buda bize.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,009
İsim
Mehmet Aslan
Yazık gerçekten süreç dahada uzarsa itopyayı bir daha kullanmamda kimseyede önermem. bu kadar bekleticek bir durumda yok bende direkt yenisini yollayacaklar 14 gün geçmeden değişim talebinde bulundum. Neyse ders oldu buda bize.
Evet , gereçekten yavaş çalışıyorlar. İyi ki sistemimi game garaj dan almışım , adamlar ışık hızında çalışıyor :D Pahalı ürün almaya gelmez bunlardan , 3 kuruş fazla ver ama sürünme. Monitörüme değişim çıkarsa umarım saçma sapan ürün teklif etmezler:kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,389
Üyeler
167,307
Son üye
kaan karaca
Top Bottom