ymnosAnthem
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 95
- İsim
- Mustafa Açıkgöz
16 sında corsair hs80 wireless 4300 e itopyadan aldım 14gün önce. hatalı çıktı geri yolladım değişim için ancak 22 sinde değişim için geri yollamama rağmen 6 iş günü geçti hala bir geri dönüş yok. İlla gelir diyebilirsinizde ben 1 ürün için itopya hatası yüzünden 1 ay beklemek zorunda değilim. Elime ürün geldi birden bağlantı gitti. Kablolu bağlantıyı taktığımda beyaz ışık yanıp sönüyor bir süre sonra ışık gidiyor icue yazılımında normalde gözüküyordu bağlı diye sonra gözükmemeye başladı vs.
Kısacası itopya böyle bir mağzamı? 22 sinde ellerine değişim için ulaşan ürün ile ilgili 6 iş günü geçmesine rağmen hala geri dönüş alamadım.
Bu arada sitelerindeki telefon numarasıda çalışmıyor. Sadece eposta ile iletişim kurabiliyorsunuz o da ne kadar olursa.
Kısacası itopya böyle bir mağzamı? 22 sinde ellerine değişim için ulaşan ürün ile ilgili 6 iş günü geçmesine rağmen hala geri dönüş alamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada sitelerindeki telefon numarasıda çalışmıyor. Sadece eposta ile iletişim kurabiliyorsunuz o da ne kadar olursa.