Burak Akgün
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Ben itopyadan PC almayı düşünüyorum fakat itopya güvenilir bir sitemi bilmiyorum kargoda bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım?
Güvenilir olmasa bunca youtuber işbirliği yapmazBen itopyadan PC almayı düşünüyorum fakat itopya güvenilir bir sitemi bilmiyorum kargoda bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım?
ben pc aldım güvenilir sıkıntı yokBen itopyadan PC almayı düşünüyorum fakat itopya güvenilir bir sitemi bilmiyorum kargoda bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım?
bozuk falan gelirse hatalı gelirse iade edersin hiç sıkıntı olmazBen itopyadan PC almayı düşünüyorum fakat itopya güvenilir bir sitemi bilmiyorum kargoda bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım?
Güvenilir sorun olursa uğraşırsin musteri hizmetleri iyi değilBen itopyadan PC almayı düşünüyorum fakat itopya güvenilir bir sitemi bilmiyorum kargoda bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım?
Güvenilir kargo sürecinde sabırlı olursan gayet güvenli alışveriş yapabilirsiniz bende PC aldım oradan.Ben itopyadan PC almayı düşünüyorum fakat itopya güvenilir bir sitemi bilmiyorum kargoda bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım?