Neler Yeni

İtopya güvenilir mi ?

emreakcl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Akcal
İtopyadan 2 gün önce sistem siparişi verdim güvenilir midir daha önce alışveriş yapan oldu mu

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
gelir sorun olmaz ups ile mı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
kargoya verilmedi daha hazırlanıyor net kargo bolt kargo veya yurtiçi ile gelicek
gelir kanka güvenilir satış sonrası sorun yaşayanlar var oda normal umarım ups ile gelmez

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Baran
kargoya verilmedi daha hazırlanıyor net kargo bolt kargo veya yurtiçi ile gelicek
Geçenlerde 2-3 hafta önce itopyadan hazır sistem aldım 5 günde geldi netkargo ile sıkıntı çıkmadı kargocuyu kapıda bekletebilirsinix ben beklettim sıkıntı varsa diye kargolarda

emreakcl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Akcal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçenlerde 2-3 hafta önce itopyadan hazır sistem aldım 5 günde geldi netkargo ile sıkıntı çıkmadı kargocuyu kapıda bekletebilirsinix ben beklettim sıkıntı varsa diye kargolarda
kanka kargo kontrolü yaparken kutuları açabiliyor muyum ve vidyo çekme ihtiyacım var mı sence ne yapmalıyım?

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Baran
kanka kargo kontrolü yaparken kutuları açabiliyor muyum ve vidyo çekme ihtiyacım var mı sence ne yapmalıyım?
kutuları önünde açtım kargocunun video çekebiliyorsunuz bende korkuyordum internette itopya kargo hakkında çok fazla kötü yorum ama bu işler şans yani çok az bir olasılıkla oluyor sıkınıt çıkarsa iade yada değişim yapabilirsiniz yada kargocuya tutanak tutabiliyorsunuz hasarlı gelirse

emreakcl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Akcal
kutuları önünde açtım kargocunun video çekebiliyorsunuz bende korkuyordum internette itopya kargo hakkında çok fazla kötü yorum ama bu işler şans yani çok az bir olasılıkla oluyor sıkınıt çıkarsa iade yada değişim yapabilirsiniz yada kargocuya tutanak tutabiliyorsunuz hasarlı gelirse
tamamdır çok teşekkür ederim kankacım ilgilendiğin için

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular