kargoya verilmedi daha hazırlanıyor net kargo bolt kargo veya yurtiçi ile gelicekgelir sorun olmaz ups ile mı
gelir kanka güvenilir satış sonrası sorun yaşayanlar var oda normal umarım ups ile gelmezkargoya verilmedi daha hazırlanıyor net kargo bolt kargo veya yurtiçi ile gelicek
Ben 10'larca sipariş verdim hazır sistemlerin teslim süresi 7-10gun sürebiliyor, Hepsi sorunsuz elime ulaştı.İtopyadan 2 gün önce sistem siparişi verdim güvenilir midir daha önce alışveriş yapan oldu mu
Evetİtopyadan 2 gün önce sistem siparişi verdim güvenilir midir daha önce alışveriş yapan oldu mu
Geçenlerde 2-3 hafta önce itopyadan hazır sistem aldım 5 günde geldi netkargo ile sıkıntı çıkmadı kargocuyu kapıda bekletebilirsinix ben beklettim sıkıntı varsa diye kargolardakargoya verilmedi daha hazırlanıyor net kargo bolt kargo veya yurtiçi ile gelicek
kanka kargo kontrolü yaparken kutuları açabiliyor muyum ve vidyo çekme ihtiyacım var mı sence ne yapmalıyım?Geçenlerde 2-3 hafta önce itopyadan hazır sistem aldım 5 günde geldi netkargo ile sıkıntı çıkmadı kargocuyu kapıda bekletebilirsinix ben beklettim sıkıntı varsa diye kargolarda
Ben aldığımda ups kargo ile gelmişti ups kargo gerçekten kaliteli ve güvenilir ama şimdi bilemem değişmiş olabilir kargo markası.İtopyadan 2 gün önce sistem siparişi verdim güvenilir midir daha önce alışveriş yapan oldu mu
kutuları önünde açtım kargocunun video çekebiliyorsunuz bende korkuyordum internette itopya kargo hakkında çok fazla kötü yorum ama bu işler şans yani çok az bir olasılıkla oluyor sıkınıt çıkarsa iade yada değişim yapabilirsiniz yada kargocuya tutanak tutabiliyorsunuz hasarlı gelirsekanka kargo kontrolü yaparken kutuları açabiliyor muyum ve vidyo çekme ihtiyacım var mı sence ne yapmalıyım?
tamamdır çok teşekkür ederim kankacım ilgilendiğin içinkutuları önünde açtım kargocunun video çekebiliyorsunuz bende korkuyordum internette itopya kargo hakkında çok fazla kötü yorum ama bu işler şans yani çok az bir olasılıkla oluyor sıkınıt çıkarsa iade yada değişim yapabilirsiniz yada kargocuya tutanak tutabiliyorsunuz hasarlı gelirse
bütün ekipmanlarım ordan güvenilir bir klavyem segmentdenİtopyadan 2 gün önce sistem siparişi verdim güvenilir midir daha önce alışveriş yapan oldu mu