İtopya güvenilir mi ?

emreakcl7

80+
Reaksiyon skoru
1
İtopyadan 2 gün önce sistem siparişi verdim güvenilir midir daha önce alışveriş yapan oldu mu

gelir sorun olmaz ups ile mı

kargoya verilmedi daha hazırlanıyor net kargo bolt kargo veya yurtiçi ile gelicek
gelir kanka güvenilir satış sonrası sorun yaşayanlar var oda normal umarım ups ile gelmez

kargoya verilmedi daha hazırlanıyor net kargo bolt kargo veya yurtiçi ile gelicek
Geçenlerde 2-3 hafta önce itopyadan hazır sistem aldım 5 günde geldi netkargo ile sıkıntı çıkmadı kargocuyu kapıda bekletebilirsinix ben beklettim sıkıntı varsa diye kargolarda

kanka kargo kontrolü yaparken kutuları açabiliyor muyum ve vidyo çekme ihtiyacım var mı sence ne yapmalıyım?
kutuları önünde açtım kargocunun video çekebiliyorsunuz bende korkuyordum internette itopya kargo hakkında çok fazla kötü yorum ama bu işler şans yani çok az bir olasılıkla oluyor sıkınıt çıkarsa iade yada değişim yapabilirsiniz yada kargocuya tutanak tutabiliyorsunuz hasarlı gelirse

kutuları önünde açtım kargocunun video çekebiliyorsunuz bende korkuyordum internette itopya kargo hakkında çok fazla kötü yorum ama bu işler şans yani çok az bir olasılıkla oluyor sıkınıt çıkarsa iade yada değişim yapabilirsiniz yada kargocuya tutanak tutabiliyorsunuz hasarlı gelirse
tamamdır çok teşekkür ederim kankacım ilgilendiğin için

Geri