Neler Yeni

İtopya haksız rezilliği

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Arkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Gamebooster marka alınabilecek tek ürün kasadır.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,752
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Arkadaşlar itopya üzerinden gamebooster infinty 360mm sıvı soğutma aldım abi aldım geldi 1 hafta sonra sistemi kurdum sesiz denilen sıvı soğutma uçak motoru sesi çıkarıyor pompası titriyor ve fanları yalpalıyordu ve AMD ryzen 5 5600x boşta 60 derecede geziyordu 25 gün önce yolladım bana ne bı takıp kodu ne sonuç kodu hicbisey gelemdi ve işe bakın bugün ürünün sorunu yok diye bana geri geldi hadi tamam bu anlattıklarım sorun değil sıvı soğutma nin bakır bloğu sıcaktan kararmış bunudami görmediniz bide aradım 30dk telefonda bekleyip bana bunu söylüyorlar neymiş ürün arzali olunca il6 ay fabrikasyon hatalardan dolayı degism ve iade yapamiliyormusum ama ürün arızalı değilmiş koş Koca itopya 3.000tl nin altına girmiş anlamadım bende.

al geç hocam sıvı soğutma falan uğraşmana değmez.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
valla ben artık alışverişlerimi sadece ve sadece amazondan yapıyorum geçen bi klavyede bağlantı sorunları yaşıyodum ürün kablosuzdu yazdım anında paramı geri verdiler böyle türk markalarıyla uğraşmamanızı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Yuzarsef
Alışveriş yapacaksan amazon gibi yurt dışı firmalarından yapmanı öneririm bizim iki kuruşumuza göz dikip kendilerini rezil etmiyorlar.

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

al geç hocam sıvı soğutma falan uğraşmana değmez.
Yok şuan articin var işlemci boşta 15 geçmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alışveriş yapacaksan amazon gibi yurt dışı firmalarından yapmanı öneririm bizim iki kuruşumuza göz dikip kendilerini rezil etmiyorlar.
Evet ince hesaptada farklı bir sorun yaşadım adamlar aradı özür diledi ve özel kod ile ürünü isteyip iade ettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla ben artık alışverişlerimi sadece ve sadece amazondan yapıyorum geçen bi klavyede bağlantı sorunları yaşıyodum ürün kablosuzdu yazdım anında paramı geri verdiler böyle türk markalarıyla uğraşmamanızı tavsiye ederim
İtopyadan hiç bişey olmaz valla

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,850
İsim
Hacı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,756
İsim
Oğuz
Hata Gamebooster almakta olmuş.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,756
İsim
Oğuz
Hayır hata itopyadan almak ürün arızalı iade edilmesi gerekiyor bana arızasız diye geri geliyor
Klasik İtopya. İtopya zaten gram iş ahlakına sahip olmadığı için onu pas geçtim. Açılan konularda bir kez bile müşterinin yanında durduğunu görmedim. Halbuki en çok bu sektörün parasını yiyen firma kendileri.

Top Bottom