Çözüldü✓ İTOPYA HATASININ ARKASINDA DURMUYOR

Reaksiyon skoru
51
13 eylulde indirimlerden yararlanarak monitör almiştim. Sipariş onaylandi gözüktü tamam dedim geçtim. Dün keyfe keder para hareketlerimi kontrol ederken paranin çekilmediğini gördüm. Bu sabah kendilerini aradiğimda sipariş ucretini alirken sorun oldugunu bundan dolayi siparisimi iptal ettiklerini söylediler. Iptal edilen bir ürün için neden sipariş onaylandi yazisi hala görünüyor iptal edildiyse öyle gozukmesi gerekmez mi bende dün tekrar alirdim dedim bisey yapamadiklarini soylediler. Hatalarini asla kabul etmiyorlar hukuki yollara başvuracağimi soyleyince alay eder gibi konuşuyorlar

itopya sadece youtuber'lara, zenginlere , tanınmış kişilere ilgi alaka gösterir. diğer insanları sadece pürüz olarak görüyorlar. yarı fiyatına ürün satsalar(imkansız canını verseler yine de ucuz satmazlar) dahi gidip onlardan bişey almam

13 eylulde indirimlerden yararlanarak monitör almiştim. Sipariş onaylandi gözüktü tamam dedim geçtim. Dün keyfe keder para hareketlerimi kontrol ederken paranin çekilmediğini gördüm. Bu sabah kendilerini aradiğimda sipariş ucretini alirken sorun oldugunu bundan dolayi siparisimi iptal ettiklerini söylediler. Iptal edilen bir ürün için neden sipariş onaylandi yazisi hala görünüyor iptal edildiyse öyle gozukmesi gerekmez mi bende dün tekrar alirdim dedim bisey yapamadiklarini soylediler. Hatalarini asla kabul etmiyorlar hukuki yollara başvuracağimi soyleyince alay eder gibi konuşuyorlar
@itopya.com ah itopya ah soylemistim tekrar soyluyorum reklama ayiracaginiz butceyi destege yatirsaniz reklama gerek kalmayacak da durum ortada

@itopya.com ah itopya ah soylemistim tekrar soyluyorum reklama ayiracaginiz butceyi destege yatirsaniz reklama gerek kalmayacak da durum ortada
Katılıyorum hocam normalde müşteri memnuniyeti için yapilan hatanin arkasinda durulmasi gerek. Bu durumda olmasi gereken ürünün eski fiyatindan tekrar sipariş oluşturulmasi ztn ürün dün eski fiyattandı ama birsey diyemiyorum bende esnaflik yapiyorum esnaflik boyle birsey değil gerekli yerlere şikayette bulundum hayirlisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,927
Üyeler
192,560
Son üye
Ömer Kırmızıgül
Geri