İtopya havale ile alışveriş yardım

Siteden hazır sistem sipariş ettikten sonra mı gidip elden aldınız ? Yoksa tek tek toplayıp mı ?
Yanlış bilmiyorsam !
Ürünü internetten satın alıp oradaki ilgili tik'e yani depo dan satın almak istiyorum deyip gidip kartal daki depolarından alabiliyorsunuz.

Arkadaşlar selamlar. Aranıza yeni katıldım. Konuyu yanlış yere açtıysam affedin.
Sorum şu sizlere. İtopya'dan DH-FLAG hazır sistem siparişi verdim. İşlemimi havale ile yaptım. Dekontumu gönderdim. Ödeme bekleniyor aşamasında. Ödemenin onaylanması hafta içi olacak muhtemelen. Benim aklıma takılan bu sistem stoğu ödeme onaylanana kadar biterse ne olur ? Siparişini verdiğim sistem bana ayrıldı mı ? Cevaplarsanız sevinirim.
Merhabalar aynı yöntemle da - 2 sipariş etmiştim kardeşim öncelikle sen sistemi şuan aldın sayılır senin için ayrılan parçayı kimse alamaz. Havale kısmında ütopya biraz yavaş arayıp sistemden dekontu kontrol ettirip onaylaman lazım

Merhabalar aynı yöntemle da - 2 sipariş etmiştim kardeşim öncelikle sen sistemi şuan aldın sayılır senin için ayrılan parçayı kimse alamaz. Havale kısmında ütopya biraz yavaş arayıp sistemden dekontu kontrol ettirip onaylaman lazım
Çok güzel sistem almışsınız. Hayırlı olsun. Altyapı çalışması varmış İtopya'da arayamıyorum. Mail atıyorum ancak.

Bu gün mail yoluyla dönüş yaptılar bana , ürünümü ups e vermişler tahmini 20.10.2021 diyor aramızda 15km var ama yarın gelir diye umuyorum.
Çok güzel sistem almışsınız. Hayırlı olsun. Altyapı çalışması varmış İtopya'da arayamıyorum. Mail atıyorum ancak.

Bu gün mail yoluyla dönüş yaptılar bana , ürünümü ups e vermişler tahmini 20.10.2021 diyor aramızda 15km var ama yarın gelir diye umuyorum.
Benim havale bu sabah onaylanmış. Tekirdağ'a gelecek. Sizin sistem havale onaylandıktan sonra ne kadar bir süre içinde kargoya verildi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim havale bu sabah onaylanmış. Tekirdağ'a gelecek. Sizin sistem havale onaylandıktan sonra ne kadar bir süre içinde kargoya verildi ?
Tabi siz havale ile mi aldınız bilmiyorum. Şuan montaj aşamasındaymış benim sistem.

Son düzenleme:
Ben karttan ödedim. Bugun 09:20 de kargo numarası oluşturmuslar. 13:20 de Kargoya vermişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi siz havale ile mi aldınız bilmiyorum. Şuan montaj aşamasındaymış benim sistem.

olabilir hocam ben kargo ile ilgli sitedeki yere baktım dolaşırken

Kargo paketinizi sağlam şekilde teslim aldığınızdan emin olmadan kargo formuna imza atmayınız. Normal şartlar altında, İstanbul içindeki teslimatlar kargoya verildikten sonra 24 saat içinde; İstanbul dışı teslimatlar ise (kargo firmasının bulunduğunuz il ve ilçeye taahhüt ettiği teslim süresine göre değişmekle birlikte) 2-3 gün içinde yapılır.

bu şekilde belirtmişler hocam ama onlarda bekletmek istemezler nihayetinde bekleyen iş , biriken iştir.
Bende cumartesi akşamı sipariş verdim ama montaj aşamasında gözüküyor. Yarın kargoya verilir diye düşünüyorum. Havale dolayısıyla gecikti herhalde.

olabilir hocam ben kargo ile ilgli sitedeki yere baktım dolaşırken

Kargo paketinizi sağlam şekilde teslim aldığınızdan emin olmadan kargo formuna imza atmayınız. Normal şartlar altında, İstanbul içindeki teslimatlar kargoya verildikten sonra 24 saat içinde; İstanbul dışı teslimatlar ise (kargo firmasının bulunduğunuz il ve ilçeye taahhüt ettiği teslim süresine göre değişmekle birlikte) 2-3 gün içinde yapılır.

bu şekilde belirtmişler hocam ama onlarda bekletmek istemezler nihayetinde bekleyen iş , biriken iştir.
Olası aksiliklere karşı her zaman fazla fazla yazıyolar günleri. Hayırlısıyla gelsin de. Bekleriz.

Geri