Yardım İtopya iade seçenekleri

etmeleri lazım ama anlamadım

Gigabyte 2060 aldım coil whine sorunu var iade etmek istiyorum arkadaşlar lütfen yardım edin iade talebi nasıl oluşturucam bilmiyorum.
14 gün doldumu yasal iade süren

14 gün doldumu yasal iade süren
Ayrıca benim 2. Gelen rog 3080 de cw li cıktı yolladım servise doa raporu için tekrar. İade edemezsen servise gönderebilirsin. Ama yasal hakkın 14 gün sorgusuz iade almalılar thh yi işittir şikayet var a konu aç geçikmeden

Kutuyu yırtmadım her şeyi duruyor sadece iade etmek istiyorum kutu açıldığı için kabul etmiyorlarmış
Post automatically merged:

İade oluşturmak istedim kuu açıldığı için kabul etmiyoruz diyor müşteri hizmetlerindeki görevli arkadaş
Sözle iş olmaz hocam yolladıktan sonra red gelirse red mesajıyla beraber thh başvurabilirsiniz.

Nasıl başvurabilirim
Öncelikle şikayet var a konu aç hızlıdan 14 gün iade hakkımı kullandırmıyorlar diye direk dönerler. Thh başvuracagını işittir şikayet var da anında dönerler. 😂

Direkt İade olmaz o, önce servise gider servis rapor verir öyle iade çıkar.

iade kodu ile ups kargoyla gönder şansını dene
bende aynı model kartı kullandım fanları bir süre sonra ses yapıyor . kendi acayip gibi ısınıyor. rezil bir model keşke araştırıp alsaydınız

Giyilip yiyilmeyen ve sarf malzemesi olarak geçmeyen her şey 14 gün içerisinde iade alınır. Almıyoruz diyorlarsa THH ye başvuru oluşturacaksın sonucu bekleyeceksin ve alacaklar olay basit.

iade kodu ile ups kargoyla gönder şansını dene
bende aynı model kartı kullandım fanları bir süre sonra ses yapıyor . kendi acayip gibi ısınıyor. rezil bir model keşke araştırıp alsaydınız
Dostum iade kodu yok talep oluşturamayız diyorlar açıldığı için kutu

Geri