Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
etmeleri lazım ama anlamadım
14 gün doldumu yasal iade sürenGigabyte 2060 aldım coil whine sorunu var iade etmek istiyorum arkadaşlar lütfen yardım edin iade talebi nasıl oluşturucam bilmiyorum.
Garantiye yollamak yerine direk iade etmek istiyorumüstteki arkadaşın dediği gibi 14 gün yasal hakkınız var garantiye yollayın sorun çözülmezse thh başvurursunuz
1 gün oldu14 gün doldumu yasal iade süren
Edebilirsiniz 14 gün yasal hakkınız var thh başvurun olayı anlatın siz haklı çıkacaksınız.Garantiye yollamak yerine direk iade etmek istiyorum
Post automatically merged:
1 gün oldu
Nasıl başvurabilirimEdebilirsiniz 14 gün yasal hakkınız var thh başvurun olayı anlatın siz haklı çıkacaksınız.
Ayrıca benim 2. Gelen rog 3080 de cw li cıktı yolladım servise doa raporu için tekrar. İade edemezsen servise gönderebilirsin. Ama yasal hakkın 14 gün sorgusuz iade almalılar thh yi işittir şikayet var a konu aç geçikmeden14 gün doldumu yasal iade süren
Sözle iş olmaz hocam yolladıktan sonra red gelirse red mesajıyla beraber thh başvurabilirsiniz.Kutuyu yırtmadım her şeyi duruyor sadece iade etmek istiyorum kutu açıldığı için kabul etmiyorlarmış
Post automatically merged:
İade oluşturmak istedim kuu açıldığı için kabul etmiyoruz diyor müşteri hizmetlerindeki görevli arkadaş
Öncelikle şikayet var a konu aç hızlıdan 14 gün iade hakkımı kullandırmıyorlar diye direk dönerler. Thh başvuracagını işittir şikayet var da anında dönerler.Nasıl başvurabilirim
Sanırım e-devletten başvuruyorsunuz ben de tam bilmiyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktırNasıl başvurabilirim
Dostum iade kodu yok talep oluşturamayız diyorlar açıldığı için kutuiade kodu ile ups kargoyla gönder şansını dene
bende aynı model kartı kullandım fanları bir süre sonra ses yapıyor . kendi acayip gibi ısınıyor. rezil bir model keşke araştırıp alsaydınız