İtopya İndirimleri Stok

Kara Elf

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhabalar arkadaşlar vok frıday sistemi çıktığı zaman İtopya mağazalarında 40 tane stok varmış sabah 6'da İtopya'nın önünde sıra olamaya başlamış diyorlar onun yerine sistem çıkmadan önce akşam saat 19:00'da mağazanın önünde bekleyip sistem duyurulduğu zaman sistem alabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar. Bilgisayarım sorunlu telefonda da indirimleri kaç kere denesem de yetişemedim.

Merhabalar arkadaşlar vok frıday sistemi çıktığı zaman İtopya mağazalarında 40 tane stok varmış sabah 6'da İtopya'nın önünde sıra olamaya başlamış diyorlar onun yerine sistem çıkmadan önce akşam saat 19:00'da mağazanın önünde bekleyip sistem duyurulduğu zaman sistem alabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar. Bilgisayarım sorunlu telefonda da indirimleri kaç kere denesem de yetişemedim.
Telefon numaraları : 0850 259 2696
Arayıp bilgi alman daha mantıklı olur.
Şimdi sana "evet" deriz, boşuna bekletiriz.
"Hayır" deriz, fırsatı kaçırırsın. Gerek yok.
Ara bizzat destek ekibinden bilgi al.

Daha önce gördüğüm konuda ertesi gün sabahtan sıraya girilip stokların hemen bittiğini okumuştum. Yani saat 19:00 da yayınlanırsa sistem hemen o saatte mağazada olmuyor diye biliyorum.

Zaten geçen vok sisteminde 20 20 mağazaları ayırmışlar. Arkadaşa sabah erken kalk git al dedim gitti aldı. Akşam geç saatlerde mağazanın kapanmasına yakın çıkıyorsa sistem yarına kalıyor satma işlemi

Sistemden sisteme değişiyor. O sistemde mağazaya özel internetten alınamayan 40 stok vardı, bazı sistemler sadece web özel oluyor mağazaya gitsen de alamıyorsun.

Bazıları ise internetten alındığı gibi mağazadan alınabiliyor ama çok hızlı olman gerek çünkü o sırada internetten kapış kapış alıyorlar stok bitmesin sonra 😀

Kart numarasını yanlış girmiştim. Duzeltene kadar stok bitti.

Yeni bir sistem çıkıcak mı

Bahsedilen adetlerin (300-500 gibi) doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu gün 5 bin e 3060 sistem var diye reklam bassan 1 dakikada 500 stoğu imkanı yok satamazsın. Millet bi durur düşünür bu ne böyle der. Tamamen reklam amaçlı en iyi fiyat her zaman biziz diye yapılmış olan reklamlar olduğunu düşünüyorum. Çıkılan video altlarına bakın hepsinde 30 saniyede 1 dakikada stok tükendi diye yorumlar var. Satılıyorsa bu rakama anca 5-10-20 satılıyor reklam amaçlı gerisi fiyat arttırılıp yeniden satışa sunuluyor.

Geri