Neler Yeni

İtopya İndirimleri Stok

Kara Elf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmail
Merhabalar arkadaşlar vok frıday sistemi çıktığı zaman İtopya mağazalarında 40 tane stok varmış sabah 6'da İtopya'nın önünde sıra olamaya başlamış diyorlar onun yerine sistem çıkmadan önce akşam saat 19:00'da mağazanın önünde bekleyip sistem duyurulduğu zaman sistem alabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar. Bilgisayarım sorunlu telefonda da indirimleri kaç kere denesem de yetişemedim.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhabalar arkadaşlar vok frıday sistemi çıktığı zaman İtopya mağazalarında 40 tane stok varmış sabah 6'da İtopya'nın önünde sıra olamaya başlamış diyorlar onun yerine sistem çıkmadan önce akşam saat 19:00'da mağazanın önünde bekleyip sistem duyurulduğu zaman sistem alabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar. Bilgisayarım sorunlu telefonda da indirimleri kaç kere denesem de yetişemedim.
Telefon numaraları : 0850 259 2696
Arayıp bilgi alman daha mantıklı olur.
Şimdi sana "evet" deriz, boşuna bekletiriz.
"Hayır" deriz, fırsatı kaçırırsın. Gerek yok.
Ara bizzat destek ekibinden bilgi al.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha önce gördüğüm konuda ertesi gün sabahtan sıraya girilip stokların hemen bittiğini okumuştum. Yani saat 19:00 da yayınlanırsa sistem hemen o saatte mağazada olmuyor diye biliyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Zaten geçen vok sisteminde 20 20 mağazaları ayırmışlar. Arkadaşa sabah erken kalk git al dedim gitti aldı. Akşam geç saatlerde mağazanın kapanmasına yakın çıkıyorsa sistem yarına kalıyor satma işlemi

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Sistemden sisteme değişiyor. O sistemde mağazaya özel internetten alınamayan 40 stok vardı, bazı sistemler sadece web özel oluyor mağazaya gitsen de alamıyorsun.

Bazıları ise internetten alındığı gibi mağazadan alınabiliyor ama çok hızlı olman gerek çünkü o sırada internetten kapış kapış alıyorlar stok bitmesin sonra 😀

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kart numarasını yanlış girmiştim. Duzeltene kadar stok bitti.

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Kadir Danacı
önceden sistem düşceğini açıklamış olcak bende saçma

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yeni bir sistem çıkıcak mı

ExploiT

80+ Bronze
Bahsedilen adetlerin (300-500 gibi) doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu gün 5 bin e 3060 sistem var diye reklam bassan 1 dakikada 500 stoğu imkanı yok satamazsın. Millet bi durur düşünür bu ne böyle der. Tamamen reklam amaçlı en iyi fiyat her zaman biziz diye yapılmış olan reklamlar olduğunu düşünüyorum. Çıkılan video altlarına bakın hepsinde 30 saniyede 1 dakikada stok tükendi diye yorumlar var. Satılıyorsa bu rakama anca 5-10-20 satılıyor reklam amaçlı gerisi fiyat arttırılıp yeniden satışa sunuluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,127
Üyeler
161,662
Son üye
Capicot
Top Bottom