İtopik Saatler 1 saat kalmış
5070 olan kasa baktım hiç alasım gelmedi inş gaming gecesi bişey düşerUygun bir şey yok gibi
hocam affınıza sığınıyorum ama daha çok s2msonik saatler gibi bu itopik değil bir şey göremedikİtopik Saatler 1 saat kalmış
![]()
geçen modartın sistem vardı sıfır toplamaya göre 23k falan ucuzdu da almadım kart bana biraz pahalı geldi diğer parçalar o kadar da iyi değildiitopyadan nefret ediyor bu forum ve haklılar. ben bu sitede bir kez uygun bir şey gördüğümü hatırlamıyorum.
itopyanın topladığı sistemlerin %90 ı intel. adamlarda o kadar fazla stok kalmış ki gördüğüm bütün sistemler intel. O sistem de mi inteldi?geçen modartın sistem vardı sıfır toplamaya göre 23k falan ucuzdu da almadım kart bana biraz pahalı geldi diğer parçalar o kadar da iyi değildi
tabii ki de intel olacak ellerinde kalanları iteleyecekler. ellerinde kalan intel core ultra işlemcileri elden çıkarmak için ve adam etmek için 5070ti gaming trio falan kullanmışlaritopyanın topladığı sistemlerin %90 ı intel. adamlarda o kadar fazla stok kalmış ki gördüğüm bütün sistemler intel. O sistem de mi inteldi?