Yardım İTOPYA, İYZİCO İLE ÖDE SEÇENEĞİ BULUNMUYOR!

Bassilisk

80+
Reaksiyon skoru
0
İtopya üzerinden bir alışveriş yapıyordum lakin İyzico ile öde seçeneği bir türlü görünmüyordu. İtopya Müşteri Temsilcisi ile görüştüm ve İyzico ile öde seçeneğini kaldırdıklarını ilettiler. Hemen ardından İyzico müşteri temsilcisi ile görüştüm ve böyle bir durumdan haberleri olmadığını, sözleşmeleri olduğunu, kafalarına göre seçeneği kaldıramayacaklarını ilettiler. Arada kaldım. Beklemeli ve siparişimi ona göre mi değerlendirmeliyim yoksa normal ödeme ile mi yapmalıyım?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-23 141539.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-23 141539.webp
    67.4 KB · Hit: 29
İtopya üzerinden bir alışveriş yapıyordum lakin İyzico ile öde seçeneği bir türlü görünmüyordu. İtopya Müşteri Temsilcisi ile görüştüm ve İyzico ile öde seçeneğini kaldırdıklarını ilettiler. Hemen ardından İyzico müşteri temsilcisi ile görüştüm ve böyle bir durumdan haberleri olmadığını, sözleşmeleri olduğunu, kafalarına göre seçeneği kaldıramayacaklarını ilettiler. Arada kaldım. Beklemeli ve siparişimi ona göre mi değerlendirmeliyim yoksa normal ödeme ile mi yapmalıyım?
musterı temsılcısıne bılgı gıtmemıstır belkı daha sıteden kalktıysa ya odemede sorun vardır duzeltılır ya da anlasmaları bıtmıstır

İyzico müşteri temsilcisi ile tekrardan görüştüm. Mail yoluyla da bu sorunu iletmemi istediler. Bakalım sonuç ne olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,367
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri