Neler Yeni

İTOPYA KARGO SORUNU.

Emmiin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin
Dostlar selam itopyadan 1 hafta önce monitör aldım ve hala gelmedi bu süreç içerisinde zor durumda online ders okul vb işler için bunun hakkında ne yapmalıyım kime şikayet etmeliyim

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostlar selam italyadan 1 hafta önce monitör aldım ve hala gelmedi bu süreç içerisinde zor durumda online ders okul vb işler için bunun hakkında ne yapmalıyım kime şikayet etmeliyim
İtalya?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Dostlar selam itopyadan 1 hafta önce monitör aldım ve hala gelmedi bu süreç içerisinde zor durumda online ders okul vb işler için bunun hakkında ne yapmalıyım kime şikayet etmeliyim
hocam biraz daha bekleyin itopya kargo konusunda kötü paranızı falan iade istemeyin daha uzun sürer bir 5 gün falan daha sabredin

Emmiin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam biraz daha bekleyin itopya kargo konusunda kötü paranızı falan iade istemeyin daha uzun sürer bir 5 gün falan daha sabredin
Ben beklerim ama hiç böyle tahmin etmemiştim yanı zor durumda kalmasam önemli olmazdı ama sizinde anlayabileceğiniz gibi zor geçiyor bu süreç

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Ben beklerim ama hiç böyle tahmin etmemiştim yanı zor durumda kalmasam önemli olmazdı ama sizinde anlayabileceğiniz gibi zor geçiyor bu süreç
evet anlıyorum bilmeden almışsın belli hiç kargoya falan verilmedi mi

Top Bottom