Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya Kargo Süreleri

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok abartıyorsunuz be, yoğunluk var işte bas bas bağırıyolar.
Bende sistem aldım 2 kere müşteri hizmetleri ile konuştum, yarın veriyoruz diyip verdiler bundan 1.5 ay önce.
Çiftlik Bank falan baya abartı olmuş.
Sabredin biraz yoğunluğu atlatsınlar gönderirler.

Aali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
her gün yarım saatte bir kontrol ediyorum fakat yok kargoya hala verilmedi birde her yerde reklamı var

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Çok abartıyorsunuz be, yoğunluk var işte bas bas bağırıyolar.
Bende sistem aldım 2 kere müşteri hizmetleri ile konuştum, yarın veriyoruz diyip verdiler bundan 1.5 ay önce.
Çiftlik Bank falan baya abartı olmuş.
Sabredin biraz yoğunluğu atlatsınlar gönderirler.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dolandırıcı değiller merak etmeyin.
İtopya şuan çok yoğun.
Bir yandan muhteşem cuma vardı bir yandan yeni mağaza açtılar bir yandan depolarını taşıdılar.
Normal bir durum.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
Bir olayı bu kadar abartmanı müko olay ya adamların elinde da 4 den ez 500 sipariş var şu an kolaysa geçip yapın hocam yoğunluk olunca gecikmeler oluyor hele de pandemi zamanında çalışan sınırı bile varken bunun olmaması imkansız zaten. Sabredin biraz ben de geçen seneler de v200 kasa almıştım 2.5 haftada kargo yaptılar yine bu indirim zamanındaydı. Bekledim bekleyin.

keremGWN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
mustafa kerem güven
Arkadaşlar 24 Kasım da aldığım da sistem 4 bilgisayarı hala kargoya verilmedi. 7 iş günü içerisinde verilecektir yazıyor ve 7 İŞ GÜNÜ oldu. Kargoya verilmesi lazımdı fakat verilmedi.
Ne zaman gelir. Dünde bir kişi itopyadan aldığı ürünün kargoya verilmemesiyle ilgili konu açtı ve @Abdullah Hacıgül yazdıki benim çıkardığım sistemler 7 İŞ GÜNÜ içersinde kargoya verilecektir yazdı.
bende aynı 24 kasımda sıvı soğutma aldım daha bir hareket yok bundan öncede pcı expres16x kablo almıştım 10 günde elime ulaşmıştı ama bu sefer daha kargoya bile verilmedi

Aali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Bir olayı bu kadar abartmanı müko olay ya adamların elinde da 4 den ez 500 sipariş var şu an kolaysa geçip yapın hocam yoğunluk olunca gecikmeler oluyor hele de pandemi zamanında çalışan sınırı bile varken bunun olmaması imkansız zaten. Sabredin biraz ben de geçen seneler de v200 kasa almıştım 2.5 haftada kargo yaptılar yine bu indirim zamanındaydı. Bekledim bekleyin.
Diğer sitelerden alınanlar bundan 2 gün içerisinde kargodaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende aynı 24 kasımda sıvı soğutma aldım daha bir hareket yok bundan öncede pcı expres16x kablo almıştım 10 günde elime ulaşmıştı ama bu sefer daha kargoya bile verilmedi
27 kasımda aldığım ürün bugün saat 11 civarında geldi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
Dostum o zaman ucuz diye almasaydın buradan gidip başka siteden alsaydın. Bu adamlarda şu an yoğunluk var anlıyor musun ? Hepsiburada da alacağın ürünü satıcılar satıyor ve bir gün de 500 tane sipariş geldiğini sanmıyorum.

Aali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ali
Diğer sitelerden alınanlar bundan 2 gün içerisinde kargodaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 kasımda aldığım ürün bugün saat 11 civarında geldi
ama başka siteden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç