Çok abartıyorsunuz be, yoğunluk var işte bas bas bağırıyolar.
Bende sistem aldım 2 kere müşteri hizmetleri ile konuştum, yarın veriyoruz diyip verdiler bundan 1.5 ay önce.
Çiftlik Bank falan baya abartı olmuş.
Sabredin biraz yoğunluğu atlatsınlar gönderirler.
Dolandırıcı değiller merak etmeyin.
tek ben değil çoğu kişiİtopyanın sana garezi varmış @Abdullah Hacıgül ile birleşip seni dolandırmışlar kanka geçmiş olsun. 10000 kişiden seni seçmişler.
bende aynı 24 kasımda sıvı soğutma aldım daha bir hareket yok bundan öncede pcı expres16x kablo almıştım 10 günde elime ulaşmıştı ama bu sefer daha kargoya bile verilmediArkadaşlar 24 Kasım da aldığım da sistem 4 bilgisayarı hala kargoya verilmedi. 7 iş günü içerisinde verilecektir yazıyor ve 7 İŞ GÜNÜ oldu. Kargoya verilmesi lazımdı fakat verilmedi.
Ne zaman gelir. Dünde bir kişi itopyadan aldığı ürünün kargoya verilmemesiyle ilgili konu açtı ve @Abdullah Hacıgül yazdıki benim çıkardığım sistemler 7 İŞ GÜNÜ içersinde kargoya verilecektir yazdı.
Diğer sitelerden alınanlar bundan 2 gün içerisinde kargodaydıBir olayı bu kadar abartmanı müko olay ya adamların elinde da 4 den ez 500 sipariş var şu an kolaysa geçip yapın hocam yoğunluk olunca gecikmeler oluyor hele de pandemi zamanında çalışan sınırı bile varken bunun olmaması imkansız zaten. Sabredin biraz ben de geçen seneler de v200 kasa almıştım 2.5 haftada kargo yaptılar yine bu indirim zamanındaydı. Bekledim bekleyin.
27 kasımda aldığım ürün bugün saat 11 civarında geldibende aynı 24 kasımda sıvı soğutma aldım daha bir hareket yok bundan öncede pcı expres16x kablo almıştım 10 günde elime ulaşmıştı ama bu sefer daha kargoya bile verilmedi