Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya Kargo Süreleri

LahmatsuDcr

80+ Silver
Koskaca GLOBAL bir markayı, sadece yerel bir marka olan iTOPYA ile karşılaştırıyorsunuz, gülünç :D
Tamam incehesap ile karşılaştırayım. 4 günde geliyor kargoları. İtopya en az 10. Aynı yoğunlukta bir de.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tamam incehesap ile karşılaştırayım. 4 günde geliyor kargoları. İtopya en az 10. Aynı yoğunlukta bir de.
İnceHesap'ın satışlarının iTopya'dan az olduğuna ve iTopya kadar indirime sokup Kara Cuma'da sıkıntı yaşamadığına eminim.
Yani İnceHesap indirim yapmadı ki yoğun olsun?

LahmatsuDcr

80+ Silver
İnceHesap'ın satışlarının iTopya'dan az olduğuna ve iTopya kadar indirime sokup Kara Cuma'da sıkıntı yaşamadığına eminim.
Yani İnceHesap indirim yapmadı ki yoğun olsun?
Yapmadı mı? Son bir aydır neredeyse her gün farklı türde bir indirim oluyor. Gaming gecesinde aldıkları sipariş sayısı falan çok fazla. Gaming gecesinde aldığım ürün 4 günde geldi.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yapmadı mı? Son bir aydır neredeyse her gün farklı türde bir indirim oluyor. Gaming gecesinde aldıkları sipariş sayısı falan çok fazla. Gaming gecesinde aldığım ürün 4 günde geldi.
iTopya'daki indirim adedini İnceHesap'ın sayılı indirim ürünleriyle sunduğu Gaming Gecesini bir mi tutuyoruz?
Sizle daha fazla tartışmak istemiyorum,
İyi forumlar.

LahmatsuDcr

80+ Silver
iTopya'daki indirim adedini İnceHesap'ın sayılı indirim ürünleriyle sunduğu Gaming Gecesini bir mi tutuyoruz?
Sizle daha fazla tartışmak istemiyorum,
İyi forumlar.
Siz bilirsiniz. İtopya verdiği sözleri tutmuyor ise benim yapacağım bir şey yok. Kargo süresine uymuyorsa, müşteri hizmetlerine bakmıyorsa ne yapalım? Bu forumda İtopya ile ilgili konu açanlar da haklı. Bir klavye aldım 7 günde kargoladılar. Herhalde sıfırdan klavyeyi ürettiler.

Top Bottom