Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya Kargo Süreleri

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
sadece hazır sistem mi? bence gamegaraj sitesini tekrar kontrol edin.
Dostum bana bugün hem itopyadan monitör hem de gamegarajdan ekran kartı geldi.İtopyadakini daha önce sipariş etmiştim,ama daha sonra geldi.Yoğunlukları aynı değil.İtopya zaten sakat olan tedarik sistemi kara cumada çöktü.Gamegaraj ise normal bir seviyede devam etti.Bunun için ne adminle tartışmaya ne de burada İTOPYA ÇİFTLİK BANK MI? diye konu açmaya gerek yok.
Saygılar

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek
Usta yazmayacaklar o zaman oraya 3 gün 5 gün diye.
bencede özür olarak indirip kuponu veya bişeyler hediye etmeleri lazım sonuçta kendi hataları kimse bi kargoyu 2 hafta beklemek zorunda değil

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
bencede özür olarak indirip kuponu veya bişeyler hediye etmeleri lazım sonuçta kendi hataları kimse bi kargoyu 2 hafta beklemek zorunda değil
monitörü 1500 tl ye aldım şu an heryerde 2150 tl bence bu kadar indirim için benim bir şey vermem lazımdı ;)

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Arkadaşlar 24 Kasım da aldığım da sistem 4 bilgisayarı hala kargoya verilmedi. 7 iş günü içerisinde verilecektir yazıyor ve 7 İŞ GÜNÜ oldu. Kargoya verilmesi lazımdı fakat verilmedi.
Ne zaman gelir. Dünde bir kişi itopyadan aldığı ürünün kargoya verilmemesiyle ilgili konu açtı ve @Abdullah Hacıgül yazdıki benim çıkardığım sistemler 7 İŞ GÜNÜ içersinde kargoya verilecektir yazdı.
Ben mouse sipariş etmiştim 2 hafta oldu daha bugün elime ulaştı. Sen şanslısın yine de.

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek
monitörü 1500 TL ye aldım şu an heryerde 2150 TL bence bu kadar indirim için benim bir şey vermem lazımdı ;)
incehesaptan psu aldım sonra iade etmek istedim 1 hafta surecek dediler 1 ay surdu sonra beni arayim 150tl indirip kuponu verdiler alt limitsiz

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
incehesaptan psu aldım sonra iade etmek istedim 1 hafta surecek dediler 1 ay surdu sonra beni arayim 150tl indirip kuponu verdiler alt limitsiz
Doğrudur hocam helal olsun onlara da boş bi özürle geçiştirmemişler

kmjl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
melih çelikbilek
belki sistemleri hala vermeyenler şuan canlı derslere giremeyim derslerinden geri kalıyorlar bunun bir bedeli olurmu?

majorw0w

80+ Silver
Hocam bu kadar itopya alakalı şikayet varken başka firmalar ile sistem çıkar mı acaba ? Çünkü itopya yoruldu kendine gelmesi lazım müşteriler de sıkıntı yaşıyor başka firmalara şans verilebilir mi ? @Abdullah Hacıgül

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
belki sistemleri hala vermeyenler şuan canlı derslere giremeyim derslerinden geri kalıyorlar bunun bir bedeli olurmu?
Dostum telefon var televizyon var. Abartma durumu oyuncu pcsi alıp da canlı ders için alan olur da kaç kişi acaba ?

Top Bottom